Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 5éve májzsgorban élek.Mennyi...

5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 21:44
 211/264 anonim ***** válasza:
Eros izomfajdalom es velt cirrozis. Ezzel kene mentot hivnom?
2023. okt. 14. 12:31
 212/264 nz2 ***** válasza:
Üdvözlöm.Zoee9 vagyok.Igen,kijelzheti.Ha nem biztosak benne,jön a fibroskan,az már 98%.Végül a minta vétel,de ezt ma már ritkán alkalmazzák,ugyanis az UH és fibroscan együtt 99% ban megállapítja a cirrózist.Megkérném,álljon el minden alkoholos ételtől,italtól.Ezek lemondásával évekkel meg hosszabbíthatja életét.Belátását köszönöm.Írja majd meg,kérem,mit állapítottak meg a doktorok.T.Zoee9
2023. okt. 15. 00:39
 213/264 nz2 ***** válasza:
212/212.Nem indokolt mentőt hívni.Kérem,ne analizálja önmagát.Keresse fel 1 lépésben házi orvosát.T.Zoee9
2023. okt. 15. 00:42
 214/264 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Zoltán! János vagyok, az etalon.

Már hazaengedtek a kórházból, megvolt a nyelőcső beavatkozás, minden rendben ment.

Viszont a sérvműtétet lemondták, mert nem volt megfelelő a drága gyógyszer hatása, csak nagyon rövid időre emelkedett meg a trombocita szám. A tervezett műtét reggelére 35-re esett vissza.

Valószínűleg akkor már ezzel együtt kell élnem, még nov. 14-én lesz egy konzultáció a sebésszel, de nem sok reményt fűzök hozzá.

Viszont eltelt 13 év a cirrózis diagnózis óta, és még mindig jó állapotban vagyok. Ez adjon reményt minden betegtársunknak!

2023. okt. 19. 21:51
 215/264 nz2 ***** válasza:
Köszönöm,hogy írt T.János.Örülök,hogy azért rendben van.A sérv,hát...az legfeljebb kellemetlen.Itt a lényeg a 13 év.Na,meg ami Ön előtt áll.Remélem még ugyan ennyi.Én épp a kórházból írok.Ma 10 kor veszik le a 30mm es bél polipot.Este még írok,most jön a beteg hordó.T.Zoee9
2023. okt. 20. 05:57
 216/264 nz2 ***** válasza:
Tiszteletem János.Nem tudták le venni a polipot.A sebész ma nem jött be.Nem tudom miért.Kedden lesz majd állítólag.Addíg maradok a kórhátban....Hogy az a ...1 hét😠
2023. okt. 20. 21:33
 217/264 anonim ***** válasza:
Kedves Zoltán! Nagyon sajnálom, hogy önnél is elhalasztták a beavatkozást. Az a tapasztalatom, hogy az egészségügyi dolgozók nem igazán kommunikálnak egymással, a végén persze a beteg húzza a legrövidebbet... Kitartást kívánok önnek, majd írja meg hogy sikerült a műtét!
2023. okt. 21. 06:21
 218/264 nz2 ***** válasza:
Persze.Meg írom.Annyi azért kiderült,jogy megint 100% a túl élésem 1 évig.A Child&Plugh táblázatból most számoltam ki.Mivel cefetül rá érek,meg néztem a tegnapi labor eredményem.Bilirubin<34,az enyém 26.Albumin>35,az enyém 41.INR<1,7,az enyém 1,2.Has víz nincs,encefalopátia nincs.Itt minden érték 1 pontot kap.Tehát:5-6 pontnál atúlélés 1 évre 100%.Ezt az 5 értéket vizsgálja a táblázat 89% os pontossággal.Jobban azért írtam le,mert lehet más beteg is kiváncsi erre a táblázatra.Azt még írja meg János,hogy mekkora értékről mennyire emelte a trombocita szintjét ez a csodásan drága 10 db tabletta?Előre is köszönöm.T.Zoee9
2023. okt. 21. 20:06
 219/264 anonim ***** válasza:

A trombocita augusztusban 47 volt, okt. 2-6 között szedtem a gyógyszert, 12—én 63-ra ment fel, ennek nagyon örültem. Viszont 2 nap múlva már megint csak 40 volt, aztán másnap 36 és végül 17—én 35. Szóval nagyon rövid ideig tartott a hatása, pedig elvileg legalább 1 hónapig 60 felett kellett volna lennie. :-(

Köszönöm a táblázatot, ezek szerint 1 év múlva még én is itt leszek! :-))) 6 pontom lett, mert van egy kevés asciteszem. A bilirubin 15,2 INR 1,32 albumin 40,5.

Jobbulást kívánok mindenkinek!

2023. okt. 22. 06:51
 220/264 nz2 ***** válasza:
Üdvózlöm.Ennek szívből örülök.Jövő héten írok.Most is írtam sokkal többet ennél,de ez a wi fi itt a kórházban úgy látszik,gyenge.Majd jövő héten.T.Z9
2023. okt. 23. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!