5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.
32 éves nő vagyok, korábban írtam ide a májam miatt, hogy mik voltak a tüneteim, mikor masszívan ittam. Nos, tegnap voltam vérképet csináltatni (májfunkció) és minden értékem tökéletes lett. Nagyon boldog vagyok!
Remélem, mindenki jól van!
Üdv.
Gratulálok a jó eredményekhez, csak így tovább!
Én vagyok, akinél 13 éve diagnosztizálták a dekompenzált cirrózist, ahhoz képest egész jól elvagyok. :-)
További jó egészséget, üdv. János
Üdvözlöm.Zoltán vagyok.A táblázat elég nagy vonalu.
A c.minősítés klinikai meg figyeléseknek az átlagolása.C besorolás=37-46% az 1 éves túl élési esély.Rengeteg,egyénenként a változatosság ebben a betegségben.Akkor lesznek majd problémák,mikor a beszéd zavaros és kásás lesz.Ez azonnal fel fog tűnni a családjában élőknek.Ez lehet pár hét,de akár évek is.Attól függ,hogy mennyire gyors az agyi le épülés.A víz hajtók adagolásásában nincs gond.Nekem is ugyan ezt az adagolást írták fel 2017-ben.Az óta sem szedem.Semmi problémám nincs.Has víz,enkefalopátia eddíg nagy ívben el került.Úgy érzem magam,mint 30 éves koromban.De,mint fentebb írtam,rettenetes sok rétű és egyénenként változó a betegség le folyása.Igazi megoldás a transzplantáció lenne,de nekünk az egyszerűen el érhetetlen.Javulást kívánok a beteg társamnak.Vagy legalább szinten tartást.A be vitt sóra,diétára nagyon figyelni kell.Ebben igazán a kezelő orvos tud tanácsot adni,mivel ő ismeri igazán az ananemzisét a betegnek.Tisztelettel:Z.9.Azért majd írjon kérem,hogy milyen az állapota a beteg társamnak.Köszönöm szépen.Jó éjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!