Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valószínű, hogy rákos vagyok?

Valószínű, hogy rákos vagyok?

Figyelt kérdés
Voltam ultrahang vizsgálaton, mert diónyi csomót találtam a nyakamban. Sajnos lesújtott az eredmény, nem zsírcsomó, ami a jobbik eset lett volna, tekintve, hogy az jóindulatú. Pontosan nem derült ki, hogy mi az, ezért biopsziára küledtek. A doki véleményként latin kifejezésekkel azt írta le, hogy rosszindulatú nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás. Nem tudok magamhoz térni szinte.

2020. jún. 8. 19:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
Miujsag azota kerdezo?
2020. júl. 30. 13:07
 72/79 anonim ***** válasza:
Ugy nem rák? :/
2020. szept. 16. 14:35
 73/79 anonim ***** válasza:

"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

2020. szept. 16. 19:07
 74/79 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nos, én vagyok az, aki anno kiírta a kérdést. Sajnos azért nem tudtam tovább írni a helyzetjelentéseket, mert nemes egyszerűséggel törölték azt a felhasználó fiókomat. Érdekes, most jutott eszembe, hogy vissza is lehet keresni a kulcsszavak alapján a kérdésekre, így beírtam a keresőbe, hogy rák (mert a kérdés pontos megfogalmazására sem emlékeztem), és megtaláltam ezen kérdésemet. Na de a lényeg, hogy mi volt a bajom. Neurofibrómám volt. Daganatnak daganat, viszont jóindulatú. Ez egy jóindulatú idegrendszeri daganat. Az idegszálat körbevette lényegében. Megszenvedett vele a sebész, mert mélyen a nyaki izmom mögött volt. Sajnos a műtét következtében lebénult a bal hangszálam, azóta sem jött helyre, így a hangom nem olyan erős, mint előtte volt. Műtét után közvetlen volt a legrosszabb, mára már erősödött valamennyit, de soha nem lesz olyan, mint a műtét előtt valószínűleg. Jártam vele elektromos kezelésre, de az sem hozott nagy változást. Megtanultam vele együtt élni, persze jöttek a zavaró kérdések, hogy mi történt a hangoddal, stb. A nyakamon a heg szépen kezd halványodni, de még azért látszik. Sokan azt hitték, meg talán még hiszik is, akik nem tudnak a műtétről, hogy valaki kiszívta a nyakam. :) Szóval így végződött eme rögös út számomra. Köszönöm annak, aki érdeklődött, és elnézést, hogy hamarabb nem kerestem rá a kérdésre, nem is értem, miért nem jutott eszembe. Pacsi mindenkinek! Ja még annyit, hogy nem lehet tudni, mitől jött elő, és azt sem, hogy lesz-e máskor is. Lehet ez volt életem első és utolsó ilyen daganata, de lehet nem. Sajnos bárhol előfordulhat, akár az agyban is, ami már egy életveszélyesebb állapotot eredményezhet. De nem gondolok erre, felesleges, másra kell koncentrálni, és nekem ez nagyon jól megy. Mégegyszer pacsi!
2021. jan. 24. 22:30
 75/79 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz magadra! Az nagyon jó, hogy nem rosszindulatú volt a dolog.
2021. jan. 24. 22:39
 76/79 anonim ***** válasza:
Fuh, hát nem irigyellek. Lehetett volna sokkal rosszabb is persze, örülök, hogy nem lett az! További jobbulást, és kitartást!
2021. jan. 24. 22:51
 77/79 anonim ***** válasza:
*Plusz annyi maradt vissza még, hogy a műtét területénél egy kisebb részen nem érzek semmit. Például ha végighúzom ott a bőrömön az ujjamat, akkor nem érzem. Ez annak köszönhető, hogy kitépték a daganattal együtt az idegszálat/idegszálakat, mert csak így lehetett eltávolítani a daganatot. Az viszont jó, hogy sikerült egészében eltávolítani, így nem maradt hátra kis darab, ami aztán újra elkezdett volna burjánzani. Hangosan sem fogok tudni kiabálni, ennek meg az asszony örül valószínűleg. 😉 Köszönöm a jó kívánságokat!
2021. jan. 24. 23:10
 78/79 anonim ***** válasza:
En is tovabbi jobbulast kivanok!
2021. jan. 24. 23:17
 79/79 anonim ***** válasza:
Pacsker
2021. jan. 25. 01:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!