Valószínű, hogy rákos vagyok?
Figyelt kérdés
Voltam ultrahang vizsgálaton, mert diónyi csomót találtam a nyakamban. Sajnos lesújtott az eredmény, nem zsírcsomó, ami a jobbik eset lett volna, tekintve, hogy az jóindulatú. Pontosan nem derült ki, hogy mi az, ezért biopsziára küledtek. A doki véleményként latin kifejezésekkel azt írta le, hogy rosszindulatú nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás. Nem tudok magamhoz térni szinte.2020. jún. 8. 19:40
31/79 anonim válasza:
Írjál mindenképp! Kíváncsi vagyok a háziorvosodnak mi lesz a véleménye.
32/79 anonim válasza:
Nekem az ultrahangon azt mondták, ha gömb alakú, akkor lehet, hogy rosszindulatú, de akkor sem tuti, viszont ha ovális, akkor nem valószínű. Nekem is ugyanígy a nyakamban van egy kb. ugyanekkora nyirokcsomó megnagyobbodás már évek óta és még élek.
33/79 anonim válasza:
Fel a fejjel! Nagymamámnak rosszindulatú mellrákja volt járnia kellett kemoterápiára meg sugárra is és utána megműtötték. A mai napig itt van közöttünk 10 év után tünetmentes és ő már 76 éves.
Ha ő nem temette magát 10 évvel ezelőtt kérlek te se tedd ezt fiatal vagy még fel a fejjel ne csüggedj ha tudnád, hogy én már mennyi mindenen mentem keresztül és mégis itt vagyok! :) Szóval csak pozitívan! :)
23/N
34/79 A kérdező kommentje:
Nem bízok a házi orvosokban, nincsenek jó tapasztalataim velük kapcsolatban, így nem is vagyok kíváncsi a véleményére, ez az igazság. Egy egyszerű fülmosást nem tudott elvégezni úgy, hogy ne gyulladjon be a fülem. Egyébként most is be van gyulladva az egyik fülem a legutóbbi mosás hatására. Sokat megszenvedtem már a füleimmel, mindig is úgy éreztem, hogy nincsenek teljesen meggyógyulva a gyulladások után, bár nem fájtak, de viszkettek, meg a fülzsírom is krémesebb állagú. De csak akkor foglalkozok ezzel, ha begyullad elég durván, mint most is, mert ilyenkor nagyon fáj.
2020. jún. 8. 21:51
35/79 A kérdező kommentje:
33-as. Köszönöm kedves szavaidat, nagyon sokat jelentenek így ismeretlenül is számomra!
2020. jún. 8. 21:53
36/79 anonim válasza:
A háziorvosnak nem kell fület mosnia! Arra van a fül-orr-gégészet! Ilyet se hallottam, hogy házorvos fület mos.
37/79 A kérdező kommentje:
Régebben a házi orvosok fogat is húztak. De azóta nyilván sokat fejlődött a fogászat, nem tudná még ezzel is foglalkozni a doki. A fülmosást viszont a mai napig csinálják, azonban sokan az asszisztensre hárítják ezt a feladatot.
2020. jún. 8. 22:17
38/79 anonim válasza:
Budapesten nem csináljál! Mint már írtam, létezik fül-orr-gégészet, és fogászat is külön ellátásban! Gondolom vidéken is hallottak már róla.
39/79 anonim válasza:
én sem hallottam még fülmosást felnőtt háziorvosnál. Felénk a fülészetre beutaló sem kell.
40/79 A kérdező kommentje:
Nálunk, vidéken csinálják.
2020. jún. 8. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!