Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ebből már valószínű, hpgy...

Valaki : kérdése:

Ebből már valószínű, hpgy rákos vagyok? Vagy gyanús?

Figyelt kérdés

Kiskoromban mindig szorulásom volt, de ez mostanára szerintem normálisnak mondhatóra változott. Már minden nap megyek egyszer wc-re, de ez nem biztos hogy jó,mert ez a székletüritési szokás megváltozása,ami a rák gyanújele,nem?

Dokat fáj a hasam az emlmúlt 2 hónapban, 2x haza is kellett jönnöm a suliból hasmenés miatt,és alig van étvágyam.

Tudom,menjek orvoshoz,de nem tudom ezzel együtt milyen orvoshoz kéne mennem? És hogy ezekből már gyanakodjak vastagbél rákra?

Amúgy pajzsmirigybeteg is vagyok,ha annak köze lehet ehhez.

2014. nov. 8. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
belgyógyászhoz kell menned. ő tovább küld majd a gasztroenterológiára, ahol meg fognak tükrözni.
2014. nov. 8. 13:40
 2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2014. nov. 8. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezer más oka is lehet.
2014. nov. 8. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Sok minden lehetséges, ne gondolj egyből a rákra. Nekem pajzsmirigy-alulműködés miatt van lassú anyagcserém székrekedésem. Háziorvos adott beutalót gasztroenterológiára mert sokat fájt hasam, nálam vérzések is voltak. Ott megtükröztek, valószínű téged is megfognak. Addig ne aggódj feleslegesen csak menj el orvoshoz és vizsgáltasd ki.
2014. nov. 8. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
99% hogy nincs vastagbélrákod és 98% hogy más rákod sincs.
2014. nov. 8. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, a pajzsmirigytúlműködésnek ez nagyon is lehet tünete.

De biztosat csak orvos mondhat.

2014. nov. 8. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előző igen az nem a rákra vonatkozott, hanem arra hogy pajzsmirigy okozhatja. Csak mert az eredeti kérdés ugye az volt, én meg kicsit félreérthetően fogalmaztam.

Amúgy minden rákos kérdésre, főleg ha fiatal vagy az a válasz: "Ha patadobogást hallasz, akkor lovakra gondolj, ne zebrákra."

A rák különösen fiatal korban ritka, a vastagbélrák főleg. Más okok sokkal valószínűbbek.

2014. nov. 8. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Tényleg pajzsmirigy túlműködésem van :)

Köszönöm a válaszokat, el fogok menni orvoshoz, és addig is igyekszem nem parázni,mert lehet hogy már pszichés jellegő is a dolog emiatt a rákfélelem miatt :)

Köszönöm mégegyszer 18/L

2014. nov. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!