Miért 2 hónap múlva kell viszmennem a melanoma gyanús anyajegyemmel az orvoshoz?
Épp ezért kell több orvossal is megnézetned. Ha régóta megvan az az anyajegy, lehet tényleg semmi baja, csak most ez az orvos gyanakszik, de az idők során el is rákosodhat. Előfordul, hogy akkor is leveszik, ha semmi baj vele jelenleg. A bátyámnak is levették, pedig évek óta ott volt. A bizalmatlanság jogos, ha ne adj Isten baj van, akkor is pont így kezelik, mintha semmi baj nem lenne, ergo későn adnak időpontot, húzzák az idejét az embernek. Apámnak egyszer volt egy duzzanat az arcában, fél év múlva kapott időpontot. És addig mit csináljon vele? Nőjön még, meg rákosodjon el? Nekem egy orvos egyszer asztmát állapított meg, aztán egy másik azt mondta, hogy "ki mondta ezt a hülyeséget, hogy asztmás vagyok?" Hát nem én találtam ki az biztos.
A férjemnek a nemi szervén volt egy melanoma gyanús elváltozás, szinte azonnal levették és megvizsgálták, szerencsére nem az volt. Szóval nem értem ezt "jöjjön vissza, változik-e " dolgot. Mindenképp menj más orvoshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!