Valószínű, hogy rákos vagyok?
Figyelt kérdés
Voltam ultrahang vizsgálaton, mert diónyi csomót találtam a nyakamban. Sajnos lesújtott az eredmény, nem zsírcsomó, ami a jobbik eset lett volna, tekintve, hogy az jóindulatú. Pontosan nem derült ki, hogy mi az, ezért biopsziára küledtek. A doki véleményként latin kifejezésekkel azt írta le, hogy rosszindulatú nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás. Nem tudok magamhoz térni szinte.2020. jún. 8. 19:40
21/79 anonim válasza:
#15 vagyok, most olvastam a további válaszaidat. Lehet (valószínű), hogy a "rosszindulatú nyirokcsomó megnagyobbodás" gyanú a leleteden a fül-orr-gégésznek szól. Többféle mintavétel létezik, minden betegségnél van egy protokoll, hogy milyen mintát kell venni. Ha a mintavételt végző orvos tudja, mi a gyanú, akkor olyan mintát vesz, amiből lehet diagnosztizálni.
22/79 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rákom van, egyszerűen tudom. Jobb felkészülni a legrosszabbra, mint pozitívan állni neki. Bele is lehet ebbe törődni, mármint abba, hogy meghalok, csak idő kérdése. Lesz az a pillanat, amikor megnyugszok, ellazulok, csak mint írtam, a szüleimet sajnálom.
2020. jún. 8. 20:37
23/79 anonim válasza:
Az jó, hogy a vérkép is rendben, és nincs testi tüneted sem. 1 cm felett kóros egy nyirokcsomó, a biopsziával szerintem csak ki akarják zárni a rosszindulatot. Ne aggódj míg nincs meg a szövettani lelet! Biztos nincs kérdőjel a latin mondat végén?
24/79 A kérdező kommentje:
Nincs semmi kérdőjel.
2020. jún. 8. 20:41
25/79 anonim válasza:
Azért nem minden daganatos hal meg pikk-pakk!!! A családomban édesanyám, édesapám is daganatos, köszönik, évek óta tünetmentesek!
26/79 A kérdező kommentje:
Elég nagy ez a nyirokcsomó, és azt olvastam, hogy 2 cm alatt valószínű, hogy nincs komoly baj. Szóval nálam valószínű a komoly baj, ezt mutatja az orvos véleménye is.
2020. jún. 8. 20:42
27/79 A kérdező kommentje:
Nagy megpróbáltatás elé nézek most, 27 évesen elég komolyan elővett az élet. Visszaadja mindazt, amit életem során tettem, kimondtam.
2020. jún. 8. 20:45
28/79 anonim válasza:
Az alábbi kérdést feltevő hölgy, ha jól tudom még ma is él és virul szerencsére. Érdemes lenne elolvasnod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__9618121..
29/79 A kérdező kommentje:
Nem fogok hirtelen hívővé változni, mert ez egyébként sem így működik. Nem hiszek az isteni erőben, nem hiszek a pokolban, azonban a mennyországban sem. Egy kicsit talán a reinkarnációban hiszek, de az is logikátlan számomra. Így talán könnyebb meghalni, mintha biztos lennék benne, hogy a pokolba fogok kerülni bűneimért. Ha így hinnék, akkor foggal, körömmel kapaszkodnék, hogy ne haljak meg, mert rettegnék tőle, hiszen ki akar a pokolba jutni? Senki.
2020. jún. 8. 20:51
30/79 A kérdező kommentje:
Ha szeretnétek, akkor folyamatosan tudósítani fogok itt az állapotommal kapcsolatban, meg hogy mikorra kaptam időpontot, mikor hova megyek, stb.
2020. jún. 8. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!