Valószínű, hogy rákos vagyok?
Nagyon jo hogy ennyire foglalkozol az egeszsegeddel.
Remeljuk a legjobbakat!
Én azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy ne féljen elmenni vizsgálatokra, ha valami olyat észlel magán, ne húzza az időt se. Ne féljen, hogy le kell vetkőzni vizsgálathoz, vagy megszúrják, fájni fog, esetleg altatni kell, ide-oda dugdosnak endoszkópot, stb., az egészség érdekében túl kell ezeken esni. Illetve nyilván, egy egészséges félelem van az emberben, de ez ne öltsön akkora méretet, hogy ez miatt nem megy el valaki vizsgálatra. Valahol erősíti is az embert, ha ilyeneken megy keresztül, és sok dolgot is át tud értékelni az életében.
Engem érdekel, mi van veled, csak néha elfelejtek kommentelni :D
De ha írsz, elolvasom, és remélem a legjobbakat!
Édea drága kérdező :) nem kell ennyire eltemetni magadat. Együtt érzek veled de jó nagy hülye egy háziorvosod van.
Van egy nagyobb nyirokcsomód nem tudom mióta van de az barmitől megnőhet aztán magától visszahúzódhat. Nem voltál beteg mostanában? Megfázás, torokfájás. Nekem is volt ilyen még beteg sem voltam előtte. Aztán 1 hónap múlva elmúlt. Egyáltalán nem biztos, hogy rák. Jó, hogy elküldenek mintavetelre de nem lett volna szabad így rád ijeszteni. Nekem a hasamban mélyen van 3 nagyobb nyirokcsomóm. Veletlenül vették észre egy ctn. 2 évig jártam a hematológiára vele kontrollokra limfóma gyanúval. Aztán elköszöntek tőlem, hogy semmi baj. Ha rosszindulatú is lenne a limfóma a legjobban kezelhető rák. Neked tüneteid sincsenek így az elején lennél hamar meggyógyulnál. Nem fogsz belehalni ha rosszindulatú lenne akkor sem. Vérvetelre is elküldött a hazidoki? Mert az sem ártana ilyenkor. Egyebként megnyugtatasul írom, hogy az én fejemre már sok halálos betegséget olvastak. Pl egyszer közölte velem szemrebbenés nélkül egy orvosnő, hogy hasnyálmirigy rakom van ez biztos. Akkoriban szerencsére még nem voltam ijedős és kiröhögtem. Ennek 8 éve. Semmilyen rákom nem volt. Tudom nagyon ijesztő ez az egész. De jo eséllyel egy olyan dologtól félsz ami be sem fog következni. Nincs diagnózisod azt majd a mintavétel adja. De a limfóma nem halálos betegség. Ha pozitív lesz akkor viszont a szent laszlóba menj a hematológiára ott vannak a legjobb orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!