Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire pofátlan? Mit csináljak, hogy kifizesse a káromat?

Figyelt kérdés

A nővérem a világ legönzőbb, leggerinctelenebb embere! Múlthéten nálunk voltak és amíg én lezuhanyoztam a kislánya megmikrózta a telefonomat! Nem elég, hogy rohadtul felelőtlen, mert a mikró nálunk magasan van, szóval fel kellett mászni hozzá neki, de még percek múlva is vette észre, hogy mi történik.A telefon totál tönkrement, javíthatatlan, mehet a kukába több száz képpel, emlékkel, számomra fontos dolgokkkal együtt és ez senkit se érdekel.Anyám is azt mondja ne hisztizzek, majd jön a nyár tudok diákmelózni és veszek újat.Neki ennyivel el van intézve, nem is az hogy a drága nővérem vesz, hanem majd én! Nem egy 20.000ft os gagyi telefonról van szó és a saját (megdolgozott!) pénzemből vettem! Napokóta sírok, teljesen kiakadtam és mindenki velem vitatkozik itthon, hogy egy telefonért ezt csinálom. Csak abba nem gondolnak bele, hogy nekem ez a telefon egy álomom volt, amiért megdolgoztam és így megfosztottak tőle egyik percről a másikra.

A nővéremnek eszében sincs kifizetni, azt mondja az én hibám, amiért az unokahúgom előtt hagytam.

És, ha felrobbant volna mikróval együtt? Ha valami baja lett volna a gyereknek? Ha legközelebb valami veszélyeset mikróz meg, mert a nővérem képtelen megnevelni az kinek a hibája lesz?! Meg amúgy is egy drága dologról van szó. Hogyan érjem el, hogy fizesse ki vagy vegyen egy ugyanilyen telefont nekem?

2017. ápr. 24. 16:53
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Most elgondolkoztam, hogy velem van a baj, vagy tényleg ennyi beteg ember van.

Ki beszélt itt szék tologatásról?! Amúgybtudja tologatni a kis kezével, de most pont nem is volt rá szüksége, csak másznia kellett.

Mi az, hogy ráfogom meg így akarok a nővéremből kiszedni egy újat? Miért untam volna meg az alig pár hónapos imádott telefonomat? Minek kell olyasmit beleképzelni a kérdesembe, amit én nem is írtam??

Hogy tudtam volna a fürdőből én meg mikrózni? Ki mondta, hogy bármit is meg kellett nyomnia? (Amúgy megtudja, gyerek nem értelmi fogyatékos, de mindegy.)

Ha összetörtem volna gyanítom, hogy nem így nézni ki, ahogy kinéz. Meg minek vittem volna magammal a telefont zuhanyozni?Dugjam addig a seggembe vagy mégis hogy képzelte ezt el a kedves válaszoló?Atyaég.

Kérem csak az válaszoljon, aki a kérdésre tud válaszolni, mert baromira nem érdekel más gyereke mit tud meg mit nem, hogy kinek mi a kislányról a véleménye, hogy kérdés olvasása közben milyen agyrémek játszodnak le egyesek fejében...pont nem érdekel.

2017. ápr. 24. 18:51
 32/50 anonim ***** válasza:
47%

És honnan tudod hogy ő volt ?Elvégre a fürdőben voltál állításod szerint nem ?Pont akkor történt amikor kijöttél vagy mi ?Valaki szólt ?

Anyádék miért nem figyelnek rá ?Hol voltak ők akkor ?Nem hallották hogy bekapcsolta valaki a mikrót ?

Honnan tudja a gyerek,hogy melyik gombot kell megnyomni (összevissza nyomogatta vagy mi) ?

+Küldesz nekem egy képet a telóról ?Érdekel,hogy milyen a mikrós teló ? :D

Ja és nővéredet mindenképp nyaggasd és fenyegesd.Elmehetsz feljelenti ha akarod.Bár előtte anyáddal és apáddal beszélj.Mondd meg nekik(vagy a nővérednek),hogy ha nem fizet akkor mész a rendőrségre!

-normális hangnemben ha lehet-

Biztos tudnak róla,hogy ilyen ügyben lehet feljelentést tenni,ha meg nem akkor a meglepetés ereje is a te oldaladon áll :)

2017. ápr. 24. 19:10
 33/50 anonim ***** válasza:
10%
kamu.. persze 2 és félévesen.. na itt bukott el pedig jól indult...
2017. ápr. 24. 19:44
 34/50 A kérdező kommentje:

Sajnálom 36-os válaszoló, ha még nem láttal 2,5 éves kisgyereket, de ez nem kamu. És, ha jól emlékszem kértem, hogy csak a kérdésemre várok választ.

Aki kért annak pedig elküldtem a képet.(Remélem jól csatoltam be, még nem küldtem itt képet, szóljon ha nem, mert elküldöttek közt furán mutatja.)

2017. ápr. 24. 20:07
 35/50 anonim ***** válasza:
81%
Arról,hogy egy 2,5 éves kislány eltud tolni egy széket lehetne vitatkozni, sok értelme nem lenne, nem ez itt a fő szempont, egyébként elbírják tolni, főleg,ha a konyhában járólap van,azon könnyen csúszik egy szék. Akár egy szőnyegen is eltolnak egy könnyebb széket, hallottam rokonoktól,hogy a kisfiúk, kislányuk, már majdnem a szekrény tetején mászkált. Itt a kis lány édesanyja a hunyó, akárhogy is történt, illene megfizetni a kárt, vagy ha nem is az egészet de a felét kifizetni.
2017. ápr. 24. 20:14
 36/50 anonim ***** válasza:
6%
láttám már 2 és fél évest, ezért is írom h sztem kamu..
2017. ápr. 24. 20:38
 37/50 anonim ***** válasza:
9%
láttam*
2017. ápr. 24. 20:39
 38/50 anonim ***** válasza:
85%

Egy 2 éves gyerek nagyon sok mindenre képes.

Az én fiam is kb ennyi idősen volt beleszerelmesedve a mikróba. Egyszer ő is bedobta a telómat, de mi időben észrevettük, így nem ment tönkre.

Kedves hitetlenkedő válaszolók! Egy 2-3 éves kisgyerek hajmeresztő dolgokra képes, főleg ha unatkozik.

2017. ápr. 24. 20:47
 39/50 anonim ***** válasza:
83%

Én simán elhiszem. Az ilyen korú gyerekek elképesztő dolgokat tudnak művelni. Nem gonoszságból, hanem pusztán ilyenek. Kíváncsiak.

De a kárt meg kell téríteni, ez nem kérdés. Nem tudom, miért esik mindenki neki a Kérdezőnek, tök életszerű egyébként a leírás. Nem vagyok hazugságvizsgáló (meg mások sem, szerintem), de el tudom képzelni, ahogy írja. Van egy közel kétéves unokahúgom. Ő még nem mászik - hála Istennek -, de amihez hozzáér, azt használja, bekapcsolja, kipróbálja... Nem olyan földtől elrugaszkodott ötlet, hogy kipróbálná a mikrót a telefonon.

Konkrétan az én vonalasomról kb. 8 hónaposan felhívott valakit (nincsenek beprogramozott számok!), és én csak arra lettem figyelmes, hogy hallom, hogy kiabálnak a telefonból, hogy halló, halló? (Nagyjából egy másodpercig nem néztem rá, nyilván nem volt egyedül.)

2017. ápr. 24. 20:51
 40/50 anonim ***** válasza:
43%
Azt, hogy "nem mászik", értelemszerűen úgy gondoltam, hogy FEL dolgokra. Nehogy félreértés legyen, természetesen már rég szaladgál. :D
2017. ápr. 24. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!