Hogy lehet valaki ennyire pofátlan? Mit csináljak, hogy kifizesse a káromat?
A nővérem a világ legönzőbb, leggerinctelenebb embere! Múlthéten nálunk voltak és amíg én lezuhanyoztam a kislánya megmikrózta a telefonomat! Nem elég, hogy rohadtul felelőtlen, mert a mikró nálunk magasan van, szóval fel kellett mászni hozzá neki, de még percek múlva is vette észre, hogy mi történik.A telefon totál tönkrement, javíthatatlan, mehet a kukába több száz képpel, emlékkel, számomra fontos dolgokkkal együtt és ez senkit se érdekel.Anyám is azt mondja ne hisztizzek, majd jön a nyár tudok diákmelózni és veszek újat.Neki ennyivel el van intézve, nem is az hogy a drága nővérem vesz, hanem majd én! Nem egy 20.000ft os gagyi telefonról van szó és a saját (megdolgozott!) pénzemből vettem! Napokóta sírok, teljesen kiakadtam és mindenki velem vitatkozik itthon, hogy egy telefonért ezt csinálom. Csak abba nem gondolnak bele, hogy nekem ez a telefon egy álomom volt, amiért megdolgoztam és így megfosztottak tőle egyik percről a másikra.
A nővéremnek eszében sincs kifizetni, azt mondja az én hibám, amiért az unokahúgom előtt hagytam.
És, ha felrobbant volna mikróval együtt? Ha valami baja lett volna a gyereknek? Ha legközelebb valami veszélyeset mikróz meg, mert a nővérem képtelen megnevelni az kinek a hibája lesz?! Meg amúgy is egy drága dologról van szó. Hogyan érjem el, hogy fizesse ki vagy vegyen egy ugyanilyen telefont nekem?
Ha tönkreteszi a nővére mobilját,még meg is verhetik érte otthon.
Ne adjatok neki rossz tanácsokat,mert ő még koránál fogva kiszolgáltatott helyzetben él,ki tudja,mit csinálnának vele.
Van férje, csak külföldön van és amúgy, ha a nővérem nem veszi meg, hát tuti, hogy ő még úgysem venné meg.
Köszönöm, kedvesek vagytok.Tudom, hogy nekem van igazam és azt is, hogy anyukám is velem ért egyet, csak a tesóm és a két kislánya évente 3 hónapot vannak itthon, külföldön élnek.Anyu pedig semmiképp nem veszekedne vele, főleg nem egy telefon miatt, ami az enyém.Egyszerűbb neki a homokba dugna a fejét.Az sem érdekli, hogy mennyire felelőtlen...áh, nem is idegesítem magam.
Külön köszi annak, aki a tanácsot adott! Mindent megpróbálok.
#12- Amúgy sem tennék ilyet, mert pontosan tudom milyen nyomorult érzés :(
Lehet másnak a telefonja csak egy telefon, de én komolyan mondom szinte gyászt érzek, vagy nem tudom.Nagyon szerettem és most is sírhatnékom van, ha arra gondol mennyi minden veszett oda vele.(Képek, videók,zenék,dokumentumok,stb)
Én a helyedben a legelső adandó alkalommal betenném a mikróba az ő telefonját is. Lehet hogy most páran azzal fognak jönni, hogy ettől neked nem lesz jobb, de hidd el jobb lesz.
Ja és még annyi ha lesz új telefonod mindig tartsd magadnál.
És te kedves 18-as milyen fogyatékossaggal rendelkezel, hogy egy 2,5 évest lefogyatékosozol, mert rosszat csinált? Az unokahúgomra nem haragszom, szerintem minden gyerek, főleg ha rá van minden hagyva csinál durvaságokat.Mondjuk még soká lesz nagyon gyerekem, de ha ilyen történik majd akkor az én felelősségem lesz, nem a 2,5 éves gyerekemé, szerintem.
Az már más kérdés, hogy a tesómnak milyen agybaja van...arra régóta próbalok rájönni, kevés sikerrel.
Amúgy nekem nincs még hazám, de ha lesz a nővérem nem lesz szívesen látott vendég.
Ne értsd félre légyszi, köszönöm a válaszodat..de ne sértegesd az unokahúgomat, amikor nem róla van szó!
Teljesen igazad van, próbáld kivasalni belőlük a kárt.
A tartalomra vonatkozóan: ha a sim-kártyára mentetted a képeket, egyebeket, akkor lehet, hogy elő lehet varázsolni. Esetleg érdeklődj szakszervizben, hogy tudnak-e segíteni az adatok visszanyerésében, ott lehetnek olyan kütyük, amivel ki tudják még menteni legalább egy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!