Hogy lehet valaki ennyire pofátlan? Mit csináljak, hogy kifizesse a káromat?
A nővérem a világ legönzőbb, leggerinctelenebb embere! Múlthéten nálunk voltak és amíg én lezuhanyoztam a kislánya megmikrózta a telefonomat! Nem elég, hogy rohadtul felelőtlen, mert a mikró nálunk magasan van, szóval fel kellett mászni hozzá neki, de még percek múlva is vette észre, hogy mi történik.A telefon totál tönkrement, javíthatatlan, mehet a kukába több száz képpel, emlékkel, számomra fontos dolgokkkal együtt és ez senkit se érdekel.Anyám is azt mondja ne hisztizzek, majd jön a nyár tudok diákmelózni és veszek újat.Neki ennyivel el van intézve, nem is az hogy a drága nővérem vesz, hanem majd én! Nem egy 20.000ft os gagyi telefonról van szó és a saját (megdolgozott!) pénzemből vettem! Napokóta sírok, teljesen kiakadtam és mindenki velem vitatkozik itthon, hogy egy telefonért ezt csinálom. Csak abba nem gondolnak bele, hogy nekem ez a telefon egy álomom volt, amiért megdolgoztam és így megfosztottak tőle egyik percről a másikra.
A nővéremnek eszében sincs kifizetni, azt mondja az én hibám, amiért az unokahúgom előtt hagytam.
És, ha felrobbant volna mikróval együtt? Ha valami baja lett volna a gyereknek? Ha legközelebb valami veszélyeset mikróz meg, mert a nővérem képtelen megnevelni az kinek a hibája lesz?! Meg amúgy is egy drága dologról van szó. Hogyan érjem el, hogy fizesse ki vagy vegyen egy ugyanilyen telefont nekem?
Nos a növéred gyereke 2 es fél éves, és felügyeletre szorul amit az édesanyja nem tett meg... Akkor miért is a te hibád és nem az ö felelössége amit a gyereke tett? A te testvéred egyszerúen aljas alattomos módon pusztán kibújik a felelössége alól mivel nem akar fizetni több 10 ezezret es egyszerűbb azt mondania mièrt nem tetted el a telefont, csak kerdem én miért is kellene eldugni egy telefont? És mégis hova?
Nem becsületes dolog ez...
Ott a pont az utolsónál :D
Egy 2.5 éves gyereknek nem hiszem,hogy annyi esze van,hogy egy telefont elvegyen,egy nagy széket(a pici gyenge karjaival)eltoljon egy bizonyos helyre,utána kinyissa a mikrót hogy belerakja a telefont és még a megfelelő gombot is megtudja nyomni és ezek után megpörköli a telefont !
Amúgy ha teljesen megpörkölte(gondolom nem alacsony fokozaton),akkor nem kellett volna felrobbannia ?Mert köztudott,hogy fémet NEM rakunk a mikróba,mert fel IS robbanhat !
Ha meg baja esik a gyereknek az a drága anyuka hibája.
+Ha igaz a sztori,akkor beszélj vele vagy a férjével.Apád nem tud beszélni vele ?Vagy anyuddal beszélj ,hogy igenis csináljon valamit !
Vagy te beszélj vele és nyaggasd addig,amíg ki nem fizeti.Meg is fenyegetheted szerintem.
Sok sikert !
előző vagyok !
a 21-esnek jár a pont :D
Valami sunyítás van ebben a dologban. Nem életszerű, hogy a két éves kiscsaj lenyúlja a telefont, amit senki nem vesz észre, majd széket tologat/húzogat a konyhában, amit továbbra sem észlel senki, majd gyakorlott mozdulatokkal beállítja a mikrót és elindítja...
Leejteted és összetört mi? És szemrebbenés nélkül rákennéd a kislányra. Ravasz, kár hogy nem jött össze.
Egyébként fenyegetőzhetsz, de mivel nem tudod bizonyítani, hogy a kislány volt, így akár a szomszéd Mari néni is lehetett volna.
"Hogy lehet valaki ennyire pofátlan?"
Szerintem is pofátlanság egy 2 és fél éves gyerekre fogni a dolgot...
Elég kamu szaga van a sztorinak.
De ha mégis igaz:
Ha valóban az "álmod" volt a telefon, akkor miért hagytad látható/elérhető helyen? Főleg ha tudtad, hogy gyerek is hozzáférhet. Vagy odaadtad neki játszani, amíg elmentél zuhanyozni?
Selber Schuld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!