Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Pofátlan lennék?

Pofátlan lennék?

Figyelt kérdés
Feleségem édesapja 58éves, és nemrég szünt meg a munkahelye. Anyósom 12éve rokkant nyugdijas. Ketten élnek az öregek, és most kicsit nehéz helyzetben vannak amiért amiért apósomnak nincs munkája. Próbált más állást keresni, de a kora miatt nem alkalmazzák sehol. Nekem van egy kicsi szállitmányozó vállalkozásom 2teherautóval. Feleségem, megkért hogyha tudok akkor próbáljak meg segiteni a szülein, mert nehéz helyzetben vannak. Mivel apósom teherautó sofőr munkát ajánlottam neki. Heti 2-3napot kellett volna dolgozzon , és 120ezres fizetést ajánlottam neki. Erre ő felháborodott, hogy én hogyan képzelem, hogy neki egy 30évvel fiatalabb takony parancsolgasson, mert ő már akkor a kárpátokat járta amikor én még apám faxába voltam. Ezt elmeséltem a feleségemnek,és azt mondta, hogy ő nem ilyen segitségre gondolt, hogy munkát ajánlok az apjának, hanem pénzzel kellett volna segitsek. Szerinte is azzal lenézem az apját, hogy munkát ajánlok neki, és hülye szitu lenne ha a vejének kellene dolgozzon

2016. aug. 4. 11:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
te korrektül jártál el szerintem, mert miért kapjon pénzt a semmire és após örülne hogy egy ilyen vénembernek adsz munkát nem egy fiatal kezdőnek. Ha neki ez sem kell akkor mást sem adnék oldják meg maguk.és feleségednek könnyű nem az ő vállalkozása.
2016. aug. 4. 11:26
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Nem te vagy pofátlan!

Pont hogy az apósod az!

Nem hogy örülne annak hogy kap

munkát,pénzhez juthat,még leáll hisztizni.

Én ezt a kedves alósnak is megmondtam volna!

Csak gondold Át!1x kisegíted.Attól még a későbbiekben hogy lesz pénze?Ha meg sokat támogatod akkor hozzá szokik.Bár nem tudom mennyit kerestek,de nem lenne megterhelő egy kicsit?

Ha meg nem adol akkor te leszel a családnak a sz.r!

Én meg mondtam volna ha kell a pénz akkor beállhat dolgozni.:)

2016. aug. 4. 11:30
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
nem tudom, hogy a családod többi tagja hogy gondolta, hogy adsz nekik pénzt az megoldás.. ha csak nem milliókrol van szó, akkor hamar elmegy, és végül is ugyanaz a takony adta neki a pénzt.. Szal a legkorrektebb dolgot tetted, ha após ilyen pökhendi, akkor oldja meg maga.
2016. aug. 4. 11:32
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem voltál pofatlan, sőt. Apps koma nagy eséllyel amúgy is csak olyan munkat talál majd, ahol a főnök fiatalabb lesz mint ő.
2016. aug. 4. 11:34
 5/25 anonim ***** válasza:
96%

Miért lennél pofátlan? Szerintem éppen hogy apósod az :-)

Különben is, felnőtt ember, oldja meg a gondjait. Te minden segítséget megadtál ehhez, úgy gondolom, ha ő nem élt vele, akkor az már az ő baja.

2016. aug. 4. 11:34
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál pofátlan.

Az mennyivel lenne jobb, ha pénzt adnál? Azt bevenné a gyomra?

Szerintem korrekt voltál és a lehető legjobban jártál el. Kár, hogy ők nem így érzik. Sokkal megalázóbb lenne pénzt dugdosni a zsebébe szerintem.

2016. aug. 4. 11:37
 7/25 A kérdező kommentje:
Nemtudom, talán akkor nem igy reagált volna, ha teljesértékü állást ajánlottam volna. De egy söfőröm van aki nekem dolgozik 2éve, tisztességes korrekt gyerek. Nemfogom elküldeni azért mert apósomnak kell a munka. Énis söfőrként dolgozom közben, úgy gondoltam hogy éngem váltana az öreg, és ugyanazon az autón kellett volna dolgozzon
2016. aug. 4. 11:41
 8/25 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy egy idősebb embernek nem derogál dolgozni a vejének a cégében. Az apósodnak most félre kéne tenni a büszkeségét! Nyugdíj előtt 7 évvel ha van munkája az nagyon jól fog még jönni a nyugdíjmegállapításnál. Szerintem beszélj először a nejeddel és próbáld meg meggyőzni a nyugdíj érveléssel.
2016. aug. 4. 11:56
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

Heti 3 napra 120-ért beállok én, nő létemre. :P

Apósod meg ne akard megsérteni, hogy egy olyan taknyos gyerek tartsa el a családját.;)

Állítólag hiány van sofőrökből ország szerte, kapkodni fognak érte.

A feleséged meg mehet túlórázni, ha akarja őket támogatni. Az ő szülei, nem a tiéd.

Az biztos, hogy türelmes ember vagy, én elküldtem volna mindenkit a ....

2016. aug. 4. 11:59
 10/25 anonim válasza:
100%
120 ezres fizetés 3-4 napért nem semmi! Persze ha valaki a főnököt nézi, az nem is érdemli meg. Én is voltam főnök, ráadásul az apámnak, mégis jól kijöttünk.
2016. aug. 4. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!