Pofátlan lennék, ha ezt tenném?
Én ezt mondtam hasonló helyzetekben:
"Ne haragudj, szívesen odaadnám, de nem saját anyag, xy-tól kaptam, kérd el tőle inkább. Ha én dolgoztam volna ki, odaadnám, mint máskor, de ezt most inkább tőle..."
Egyetlenegyszer volt olyan szitu, hogy egész hétvégén a mikroszkóp fölött görnyedtem, mikroszkopikus gombákat rajzolgattam, hogy otthon is tudjak készülni beszámolóra, és azt mondtam a csoporttársaknak, hogy ne haragudjanak, de ebben annyi munkám van, hogy nem szeretném kiadni a kezemből. A legjobb barátnőmnek természetesen odaadtam lefénymásolni, estére ott volt az összes csoporttársam kezében a papír... nem, nem irigységből nem akartam átadni nekik, csak vannak dolgok, amikor az embernek saját magának kell megküzdeni az anyagért, mert úgy sokkal értékesebb. Számomra eszmei értéke volt annak a lapnak. Ez pedig már nem kapcsolódik szorosan a témához, de ugyanezen a beszámolón egyik (itt volt egy nem szép szó, de fennakadt a trágárságszűrőn, elnézést) csop.társnak súgtam le az egész beszámolót, mert ő még a rajzaimat sem volt hajlandó áttanulmányozni... Nem baj, ettől is szép az egyetemi élet :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!