Mit kellene tennem?
20 éves fiú vagyok. Az anyám tönkreteszi az életemet. A legegyszerűbb megérteni , ha leírom az elmúlt 2 napot:
tegnap egész nap otthon ültem,majd este 1 órára felmentem a barátnőmhöz boldog új évet kívánni a szüleinek,majd megkértem a barátnőmet,hogy aludjon nálam mert kedden utazok a főiskolára ( 3 órára van az otthonomtól ). Mire hazaértem, ki voltam zárva a házból, apám engedett be. ( ez nálunk minden este megtörténik,elég ha kiteszem a lábam a házból már ki is vagyok zárva.) Ma reggel hazavittem a barátnőmet ( ez kb. fél óra volt) majd hazajöttem. Itthon anyám üvöltött velem,hogy miért megyek el én az autóval, sőt egyáltalán minek vagyok én még a házban amikor semmi
keresnivalóm ott. A nőverem és a vőlegénye velünk laknak, a "sógorom" anyám kérésére szétszedte és levitte az ágyam a pincébe. Bepakoltam egy táskába a ruháimat, hogy akkor én itt végeztem és inkább elmegyek.Erre anyám kiszórta a ruhákat,elvette a táskát, a laptopomat. Kedden vizsgázok a főiskolán,most nem tudok tanulni. Pénzt nem ad semmire,apámat zsarolja,hogyha pénzt ad nekem akkor elválik. A nőverem pénzéből sikerült idáig elvégeznem a főiskolát (ő adott pénzt az utazásra és a kajára) Apám retteg anyámtól,nem értem miért. A házunk, a cégünk minden közös, mégis amit anyám mond az úgy szent és sérthetetlen. Ha itthon vagyok üvölt velem, ha elmegyek itthonról az a baj,hogy kicsit szórakozok. Anyám azt mondja csak az hasznos időtöltés ha tanulok vagy ha pénzt keresek. Most nem tudom mit kellene tennem. A sógoromat megkérte anyám,hogy tegye fel az összes cuccomat vaterára,őt nem érdekli mi lesz velem.Egyszer azt mondta kárnak vagyok a világon. Nem lopok tőlük,nem drogozok, nem járok részegen haza, nem kötök ki a rendőrségen soha. Rendesen tanulok,csak arra kérek pénzt amire muszáj. Apámra nem számíthatok,sőt a családunkból senkire sem,mert félnek anyámtól. A barátnőmet gyűlöli,amiért az ő családja szerint a fiataloknak szórakozni is kell. Csak a barátnőm családjára számíthatok,csak náluk látnak szívesen és csak ők értenek meg. Mindenki azt mondja,anyámnak van igaza,hogy olyan nincs,hogy egy fiatal minden hétvégén elmenjen este otthonról. Tényleg én vagyok a hibás? A barátaim nálam sokkal rosszabbak,mégsem bánnak így velük otthon. 2 nap múlva vizsgáznék a főiskolán, de anyám elvette a könyveimet és a laptopomat.Félóránként bejön a szobámba és üvölt,hogy takarodjak el itthonról ő látni se bír engem. Mit kellene tennem??
Az a baj, hogy ha nem akarod ezt hallgatni, csak az önállósodás segít. Gondolom koleszos vagy vagy albérletben élsz, én elmennék oda a helyedben, a cuccaimat pedig kicsempészném az éjszaka. Reggel mire ébrednek már nem lennék ott. Mennyi időt vesz igénybe a sulid? Van esetleg időd dolgozni mellette, ilyen esetekre jön jól a diákhitel. Legrosszabb esetben folytathatod a sulit levelezőn, és mellette el tudsz helyezkedni dolgozni.
Tudom, hogy nagyon nehéz, engem sem támogatnak semmivel és egyetemre is járok (nappalira), szóval nem lehetetlen.
Így anyukádnak a nagy vágya is teljesülhet, és te is nyugodtan élhetnél. Egyébként biztos vagyok benne, hogy hamar elkezdenél neki hiányozni, mert egyel kevesebb embert tarthat terrorban.
szerintem adj neki ket nagy pofont!!! allj ki magadert,foiskolas vagy es nem ovodas!!!!
en a helyedben nem hagynam magam !!!!
Én is ismerek ilyen nőt, aki úgy érzi, mindenkinek az életét irányíthatja.
Körülbelül mikor lett veled ilyen ellenséges? Nem lehet tudni, hogy mi váltotta ezt ki nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!