Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és ha gáz ha nem nagyon ragaszkodom apukámhoz.Anyukám már többször szóvá tette, hogy szerinte nem túl jó ez a majomszeretet, az imént is bejött a szobámba és tartotta a hegyi beszédet, hogy szerinte felkellene keresni egy pszichológust,mert ez így már beteges.Én kollégista vagyok, kicsit visszahúzódó átlagos arccal,vékony testalkattal hosszú hajjal.Nagyon bánt,mert szerintem túl reagálja.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2011. dec. 26. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Anyukád bekaphatja.

Ez annyira tipikus.

Amíg szeret a gyerek, addig az a baj, aztán ha nem is keres többet, mert eltoltad magadtól, akkor meg csodálkoznak.

A mai szülők... pff...

2011. dec. 26. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:

"Én kollégista vagyok, kicsit visszahúzódó átlagos arccal,vékony testalkattal hosszú hajjal."

Ez a sztori szempontjából miért fontos?

2011. dec. 26. 21:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért mert nekem nincs most barátom.És jött a tipikus duma" hogy én a te korodban már rég együtt voltam apáddal"... anya szerint apa az oka hogy nincs barátom
2011. dec. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!