Szerintetek mit kéne tennem?
2 éve házasodtam és az anyukám és a férjem nem jönnek ki az első perctől kezdve.
Egymás társaságát csak úgy viselik el,hogy minden percben beszólogatnak egymásnak, van ami tényleg vicces,de durvább dolgokat is mondanak egymásnak, van,hogy öröm hallgatni ahogy szekálják egymást, de gyakran elviselhetetlen.
Most jön a karácsony, ki jön hozzánk anyukám és már előre félek mi lesz 1 éjszakát itt alszik.
A férjem általában anyós viccekből vett szövegekkel piszkálja, ez még a vicces,de durvábbak is elhangzanak,anyukámat meg nem kell félteni, ha már nem tud mit mondani egy "kurv@ @nyádat" szöveggel lezárja a beszélgetést.Vagy is csak próbálja mert ilyenkor kineveti a férjem és megint jön egy szöveg és újra kezdődik sosincs vége, és komolyan mondom amíg egy szobában vannak 10 perc szünet nem sok,de annyi sincs.
Első sorban a férjemet kéne leállítani mert 70%-ban ő kezdeményez, próbáltam már vele beszélni,de azt mondja hogy ha anyukám nem szól be neki ő sem fog, de anyukám sem bír ki 24 órát úgy,hogy egy megjegyzést ne tenne onnantól pedig a férjem azt mondja,hogy ő kezdte és kezdődik egymás gúnyolása mert mindkettőjük azt akarja,hogy az övé legyen az utolsó szó.
A születésnapomon is ezt csinálták, én pedig fogtam magam és kimentem, beültem az autóba és elmentem otthonról , a barátnőmet is otthagytam velük mert annyira elegem volt már és ő mondta,hogy nem,hogy rájöttek volna,hogy mit akartam ezzel elérni, még jobban egymásnak mentek,hogy "miattad ment el"
Hát ne haragudj, de én leállítanám a férjemet. Oké, hogy anyám nem szent, de a férjemnek anyám mégis csak az édesanyám és ő a fiatalabb, hogy jön ahhoz, hogy rekcumolja?
A párom sosem szólna be az anyukámnak, sokszor nem azért mert nem lenne mit, azért mert megkérem, hogy tűrtőztesse magát.
Beszélj a férjeddel, ha jót akar, folytsa magába a hülyeségeit...
21_L
Mind a kettő szégyellje magát.
Egyébként nyugodtan mondd meg nekik, hogy ezzel neked okoznak fájdalmat, és igazán megpróbálhatnák befogni a szájukat, és inkább meg se szólaljanak, ha csak bántják egymást.
Ha ez nálam fordulna elő a következőket tenném:
1. Mielőtt otthagynám őket közölném velük, hogy felesleges azon vitázni ki miatt hagyom itt a díszes társaságot mert mindkettőtök miatt. Te egy éretlen fajankó vagy, te meg idős létedre nem tudsz uralkodni magadon viszlát
2.Ne hívd meg anyukádat magatokhoz. Egyszer menj el hozzá pár napra. Maradjon egyedül a férjed pár napig, gondoskodjon magáról és ha szólni merészel akkor mondd meg neki, hogy magadnak is köszönheted.
Ha anyuka panaszkodik mert sose mehet hozzátok neki úgyszintén el lehet mondani, hogy nem vagy hajlandó végighallgatni amit művelnek.
Itt tényleg nem tudsz mit csinálni, szét kell őket választani ha már a szép szó és a józan paraszti ész nem jött be.
Állj a sarkadra és egyszer kőkeményen oszd ki őket ne hagyd hogy félbeszakítsanak. Ha újra egymásnak esnek minden szónál erélyesen közbevághatsz, hogy jól szórakoztok? Az érdekel, hogy én hogy érzem magam az éretlenségetek miatt?
Esetleg az első szónál anyukának fel kellene ajánlani, hogy te most hazaviszed mert nem fogjátok elrontani a napomat. Esetleg ott is maradok te szivem meg mehetsz sörözni a haverokkal.
Esetleg otthagyni mindkettőt, gyilkolják egymást és addig haza se menni amíg anyuka el nem megy.
Persze az a legegyszerűbb ha oda se viszed anyukát így nem kell oktatgatni. Egy nap itt másik ott rá fognak jönni, hogy ez így szar.
Ezt már karácsony előtt le kéne tisztázni és komolyan állj ki magadért. Ha a férjed kezdi leggyakrabban esetleg pedzegethetnéd neki hogy addig húzza az idegeidet amíg egyszer végleg eleged lesz és nem csak egy órára fogsz elmenni hanem végleg. Nőjön már fel itt lenne az ideje. Én egy elég harcias típus vagyok én már biztos leharaptam volna a férjem fejét és bele fojtottam volna a szót mindkettőbe.
De hát nem vagyunk egyformák te tudod milyenek, hogyan kell velük bánni meg még mi minden van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!