Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Idi*tákkal...

Mit kéne tennem? Idi*tákkal vagyok körülvéve!

Figyelt kérdés

Apám,bátyám,öcsém pénzt kér tőlem nem adják vissza.

Anyám mindent megad a testvéreimnek de mégis apám s*ggét nyalják ki. Pedig nagyon viharos a kapcsolatuk. A családban anya az egyetlen akire tényleg lehet számítani anyagilag, és mindenhogy, apám ahogy pénzt kap rögtön elherdálja, ha valamit nem úgy tesznek ahogy tetszik neki rögtön lebassza őket. Hogy lehetek ilyen id*óta s*ggfejekkel körülvéve? Nem értem hogy nyalhatják apám s*ggét. Annyira idegesít hogy legszívesebben mindegyiket felpofoznám hogy térjenek végre észhez. De nem fűzők hozzájuk sok reményt mert nagyon h*lyék.

Jah és ne jöjjetek az apa-fia dologgal, mert ahogy csak egy kis hasznot lát apám a bátyámban rögtön a pici fia.

2011. szept. 12. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz semmit, el kell fogadnod, hogy ilyenek. Változtatni ezen nem tudsz. Az viszont nem járja, hogy Te legyél miattuk ideges!
2011. szept. 12. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:

velem is hasonló van ...

ráadásul a saját szülinapomon nem kaptam semmit

és ez még nem lenne annyira gond,viszont a születésnapomon fel sem köszöntöttek és mikor mondtam nekik hogy csak úgy mondom hogy ma van a szülinapom....odalökték hogy -Na és?! aztán jöttek nővéremék,akiknek egyedül eszükbe jutott felköszönteni és kaptam 500 Ft-ot

persze 2 nap múlva anyámék ellopták,és azt mondták hogy majd visszaadják .. ez volt úgy nem is tudom,vagy fél éve...azóta nem láttam viszont a pénzemet ...

13l

2011. szept. 12. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:

bocsi félreírtam

500 Ft helyett 5000 :D

2011. szept. 12. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát az azért megnyugtat hogy nem vagyok egyedül ilyen problémával. De hihetetlen komolyan mondom fel tudnék robbanni főleg úgy hogy csak én veszem észre ezt meg anyu is csak ő mindig azt mondja hogy ők is a gyerekei és gondoskodni kell róluk. Hát megértem ha már az apánk képtelen annyira felelőtlen hogy ilyen nincs. Nem hiszem el hogy ilyen szellemi nudisták apámmal az élen.

Annyira idegesítő az ilyen mértékű emberi ostobaság.

2011. szept. 12. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
sajnállak :S
2011. szept. 12. 18:48
 6/7 anonim válasza:
HALJAL MEG APADDAL EGYUTT
2019. júl. 20. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Te is.
2019. szept. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!