Mit lehet egy ilyen idiótával kezdeni?
Megtartanám a leveleket, elmenteném a profilt, amivel mindezt csinálta, aztán mennék a Rendőrségre, miszerint ez az illető más nevével és képével visszaélve hazugságokat ír nekem.
Ez beleesik az online csalás büntetőkategóriába, és illik rá a személyes adattal való visszaélés is.
*elsőre pedig tuti nem fogok találkozni az illetővel, hogy lemeózzam!
Sajnos a társkeresőnek pedig ez az egyetlen értelmes verziója. Nem csak az ex miatt.
Mondani bármit lehet, élőben viszont nagy lehet a csalódás. Mielőtt engergiát fektetsz a dologba, érdemes megnézni, milyen az illata, milyen a tartása, vonzódsz-e hozzá, mennyire tiszta, igényes.
Minél később teszed meg, annál nagyobb lesz a csalódás, mert látatlanban még azt is beleképzeled a pasiba, ami nincs is benne. Beleszeretsz egy fantomba, akit te alkottál.
Te is idióta vagy -.-
szépen bebizonyítottad Neki, h a szakítás után arra se voltál képes, h 2 lábra állj, és megmutasd, h belevaló nő vagy, aki igenis kilép a 4 fal közül, és elmegy szórakozni, ismerkedni..
erre Te ülsz a szobádban a kis neteddel, és így keresel kapcsolatot.. hurrá...
Külsőre ,hogy nézel ki?
Milyen a haj és szem színed?
Milyen magas vagy?
" arra se voltál képes, h 2 lábra állj, és megmutasd, h belevaló nő vagy, aki igenis kilép a 4 fal közül, és elmegy szórakozni, ismerkedni.. "
Már megbocsáss, de a sok munkám miatt nem megyek, nekem ez jelenti a 2 lábra állást, hogy egyedül képes vagyok mindent megteremteni magamnak, nem az, hogy egy exnek bebizonyítsam, hogy van pasim! Főleg nem egy ilyennek, aki nem tud rólam lemondani! Már abból a városból is elköltöztem!
Jajj hagyjuk már miért kéne szórakoznia járni? Kedves kérdező veled egyidős vagyok és én is társkeresőn ismerkedek. Mondjuk igaz én nem vagyok annak a híve, hogy hónapokig neten beszélgetés és utána tali. Ha szimpi egy hét beszélgetés után akkor személyesen találkozok vele. De ha biztosra akarsz menni esetleg kamerázzatok. Kérd meg, hogy legalább egy pillanatra láthasd vagy telón hívjon fel vagy ilyesmi. Illetve próbáld lecsekkolni. Iwiwen, facebookon ilyesmi. Aki társkeresőn fent van általában ilyen oldalakon is fent szoktak lenni. Én két éve vagyok társkeresőn sok mindenkivel találkoztam és szerencsére idáig senki nem volt kamus. Jó persze örülök, hogy szerencsém volt, de nagyon odafigyeltem részletekre.
25/L
10:48-asnak: tudod, nem mindenkinek az az ismerkedés, hogy részegen d*gatja magát a diszkóban... a neten elég kulturált alakokat lehet összeszedni, pláne ha valakinek pl. a nem bulizós fiúk jönnek be.
az ex egy köcsög ebben a sztoriban, de nem tudom, feljelentéssel mire mennél... szerintem próbáld azt, hogy regisztrálsz másik profilt (akár másik társkeresőn), más szöveggel és kép nélkül, és kiírod, hogy képet majd mailben küldesz. ne keresztnevet adj meg, hanem vmi fantázianevet, jellemzők közül csak azt, ami elég általános, hogy ne ismerjen fel, aztán találjon meg így a tízezer lányprofil közt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!