Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet egy ilyen idiótával...

Mit lehet egy ilyen idiótával kezdeni?

Figyelt kérdés
Társkeresőn keresem jövendőbeli partnerem, mivel ritkán megyek el szórakozni. Fényképes regisztrált tag vagyok, de az exem állandóan bekavar, már nem is merem használni ezeket az oldalakat. Olyan pasik képeivel regisztrál, akikről tudja, hogy nagyjából nekem külsőre bejönnek, és megszivat velük! Egyszer 3 hónapot beszélgettünk így,és tök beleéltem magam, mire vigyorogva közölte, hogy ez mind Ő volt. Utána mégegyszer meglépte. Elképzelhetitek, milyen kínos ez a szitu, már azt sem tudom kinek a fényképe mögött ki bújkál! Nem is merek már beszélgetni senkivel, elsőre pedig tuti nem fogok találkozni az illetővel, hogy lemeózzam! Mit csináljak? Nagyon bosszant, hogy még ezt a "kis" esélyt is elveszi tőlem! Amúgy már 2 éve szakítottunk!
2011. szept. 5. 10:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ja igen, az iwiw is egy jó ötlet. én is ellenőriztem mindenkit. (keresztnév+város+életkor alapján majdnem mindenki megtalálható, a facebook neccesebb, mert rosszabb a keresője).
2011. szept. 6. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!