Mért ilyen idióta bunkó az anyám?
nem vészes:D mondjuk nevelőfaterom cigizik, az idegesít, anyám meg folyton rászól, akkor elteszi, akkor meg az zavar mert olyan mintha a muter lenne az úr a háznál:D az meg olyan papucs-dolog:D
néhány haveromnál meg kifejezetten szeretem szagolgatni, sőt néha (rendszertelenül) félévente egy-egy slukk nekem is bennevan. csak úgy a hangulat hevében.
ettől még nem kell lehordani az anyukád..:D
mondjuk kíváncsi vagyok hallott-e már passzív dohányzásról.
ha nagyon zavar, csukd be a szobád ajtaját, és nyisd ki az ablakodat. vagy menj el otthonról egy haverhoz.
azt már ajánlani se merem hogy hozd fel, hogy szokjon le:D
kicsit erősenj fogalmazott az első válaszoló, de alapjában megfogta a lényeget...
kedves kérdező!
elhiszem, hogy zavar a füst, a szag, de egyelőre az édesanyád édesanyád, és viselkedjen bármilyen módon, tegyen neked bármi nemtetszőt, megilleti némi tisztelet.
ha nem hajlandó változtatni a szokásán, akkor bizony el kell viselned.
majd ha elég nagy leszel, akkor elköltözhetsz, de addig a kérésen kívül mást nem tehetsz.
(egyébként szerintem is helyesebb lenne, ha édesanyád keresne a dohányzásra egy olyan helyet, ahol a legkevésbé zavar mást, de ez akkor is az ő dolga)
"Aért mert ő a szülő nekem muszáj nap mint nap szagolni?"
igen.
alapvetően nem azért, mert ő az édesanyád, hanem azért, mert még fiatal vagy, nincs önálló kereseted, nem tudsz tőle elköltözni.
egyelőre az "ő kenyerét" eszed, így a játékszabályokat is ő szabja meg.
szerintem vele is hasonló hangnemben beszélsz, ahogy itt megnyilatkozol és akkor ne is nagyon csodálkozz azon, ha viszonylag kevésbé fogékony a kifogásaidra, még akkor sem, ha van némi igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!