Van egy kisváros Szarvas. Hogy lehet az, itt hogy majdnem minden fiatal bunkó, önelégült idióta?
A város gyönyörű szép, modernizálják folyton, vannak parkok. Kedves kis városnak néz ki. De az emberek hozzáállása, a bunkóság, az az ingerült légkör taszító! Alig várom, hogy elmehessek innen továbbtanulni!
A legtöbb ember felszínes, a pénz nagyon dominál, főleg a fiatalok körében. A legmenőbb cuccok kellenek, állandóan halálra isszák magukat, lenézik aki nem ilyen, és mindig csak a piszkálódás, a másikkal való kötekedés. :S
Ezek nagyon egyszerű emberek, olyan primitív rossztulajdonságokkal, mint a tanmesékben a negatív karakterek.
Ennek oka régebbre vezethető vissza: ezeknek a honfoglaló nomád életmód és a XX. sz.-i urbanizáció között végig a sötét tanyavilág volt, ahol a pozitív emberi tulajdonságok, ha lehet, még jobban elcsökevényesedtek.
Meglepődnél, de szerintem van olyan, amelyik késsel-villával sem tud enni, ritkán és rosszul köszön, és a születés,- névnapokat sem ünnepli.
Nem lehet hogy inkább "belterjesek"?
Mármint megvan a saját kis közösségük és nem igazán fogadnak be maguk közé másokat.
Én is ismerek hasonló helységet 7 évig éltem ott de mi csak gyütt-mentek voltunk xD Iszonyat belterjesség uralkodott tehát mindenki mindenkinek rokona volt.
Viccelődtem is vele hogy ha genetikus leszek, akkor a diplomamunkám a következő címet kapja: "Genetikai mutációk és deformációk egy történelmi zsákfalu lakosságának körében"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!