Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy kisváros Szarvas....

Van egy kisváros Szarvas. Hogy lehet az, itt hogy majdnem minden fiatal bunkó, önelégült idióta?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ja jaa hallottam már róla, sőt jártam is ott, nekem sem volt szimpi hely.
2011. máj. 19. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:

A város gyönyörű szép, modernizálják folyton, vannak parkok. Kedves kis városnak néz ki. De az emberek hozzáállása, a bunkóság, az az ingerült légkör taszító! Alig várom, hogy elmehessek innen továbbtanulni!

A legtöbb ember felszínes, a pénz nagyon dominál, főleg a fiatalok körében. A legmenőbb cuccok kellenek, állandóan halálra isszák magukat, lenézik aki nem ilyen, és mindig csak a piszkálódás, a másikkal való kötekedés. :S

2011. máj. 19. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nagyon sok helyen van ez így. én a környéken élek (nem pont Szarvason) de én azt vettem észre, hogy errefele tényleg sokkal bunkóbbak az emberek mint pl. a Dunántúlon, aztán nem tudom mennyire helyes észrevétel ez:)
2011. máj. 19. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ezek nagyon egyszerű emberek, olyan primitív rossztulajdonságokkal, mint a tanmesékben a negatív karakterek.

Ennek oka régebbre vezethető vissza: ezeknek a honfoglaló nomád életmód és a XX. sz.-i urbanizáció között végig a sötét tanyavilág volt, ahol a pozitív emberi tulajdonságok, ha lehet, még jobban elcsökevényesedtek.

Meglepődnél, de szerintem van olyan, amelyik késsel-villával sem tud enni, ritkán és rosszul köszön, és a születés,- névnapokat sem ünnepli.

2011. máj. 19. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy ennek az az oka, hogy tanyavilág volt? Mert teljesen igaz, hogy elég lassan fejlődött, egy pár éve indult be minden. Én egy mellette lévő kis faluban élek, de sokkal különbnek tartom magam. Tehát nem tanyán, de egy kis faluban, mégis nem vagyok én oda való! De az alapján amit mondasz, mi a helyzet Bp-tel? Inkább az a baj, hogy kisváros, és mindenki ismer mindenkit, megy az irigykedés... jajj de annyira irritáló, és észre sem veszik..
2011. máj. 19. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy inkább "belterjesek"?

Mármint megvan a saját kis közösségük és nem igazán fogadnak be maguk közé másokat.

Én is ismerek hasonló helységet 7 évig éltem ott de mi csak gyütt-mentek voltunk xD Iszonyat belterjesség uralkodott tehát mindenki mindenkinek rokona volt.

Viccelődtem is vele hogy ha genetikus leszek, akkor a diplomamunkám a következő címet kapja: "Genetikai mutációk és deformációk egy történelmi zsákfalu lakosságának körében"

2011. máj. 19. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem szerintem... vannak itt mindenfélék:D
2011. máj. 19. 23:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, máshol is van ilyen. Én is egy kis faluban lakom, de a városban ahová suliba járok, elég sok a bunkó állat. Persze van ilyen falun is, ott is ahol én lakom, máshol is, de az osztályunkban is a legtöbb 'normális' falusi.
2011. máj. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!