Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért ilyen idióta bunkó az anyám?

Mért ilyen idióta bunkó az anyám?

Figyelt kérdés
Elegem van.Állandóan cigizik még bennt a lakásba is.Engem meg ahogy kilépek a szobából megcsap az az iszonyatosan büdös bagó szag.Már többször mondtam neki hogy légyszi az ablakon cigizz de azt mondta hogy én ne mondjam meg neki mit csináljon.Most én köteles vagyok elszagolni a cigizését?? Elgem van minden ruhám a hajam a cuccaim minden tiszta cigiszagú.Már törölközővel a fejemen megyek nézha ki a szobából mert nem szeretném hogymégjobban beleivódjon a hajamba.Mit csináljak???????
2011. aug. 9. 14:58
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
USA-ban vettek el ilyesmi miatt gyereket (mondjuk az pici volt), nálunk nem tudom. Szerintem egy hivatalos figyelmeztetést itt is ki lehet csikarni. Ezeket meg kell kérdezni, mert nem vagyok benne a dologban. Azt tartom nagyon-nagyon valószínűnek, hogy ez bántalmazás.
2011. szept. 23. 13:27
 42/43 anonim ***** válasza:
Úgy értem, szerintem épp azért bántalmazás, mert az ő gondjaira vagy bízva, és külön törvény szabályozza az ő felelősségét (a részleteket sajnos nem tudom). Após és menye viszonylatában azért más a dolog, mert ott két felnőtt emberről van szó, akiknek nincs nevelési kötelessége, törvényben rögzített felelőssége.
2011. szept. 23. 13:33
 43/43 anonim ***** válasza:

Háziorvoshoz is bemehetsz, hogy mérje meg az Általad kilélegzett levegő szénmonoxidtartalmát.

Ha azt mutatja a szonda, hogy olyan, mintha Te magad is dohányos volnál, akkor mégiscsak érdemes leülni beszélgetni édesapáddal (ha vele lehet szót érteni). A szonda azért elég ütős érv.

Ha meg ez sem elég, akkor tényleg érdemes valami bántalmazásos szakemberrel beszélni a Kék Vonal előbb megadott számain, és továbbvinni a dolgot.

2011. szept. 23. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!