Pofátlan lennék?
Normális ember pont az ingyen kenyeret érezné megalázónak, nem azt, ha munkát ad neki egy rokona.
Ha tényleg úgy fejezte ki magát apósod, ahogyan írtad, akkor megmondanám, hogy egy fillért nem kap, de ezután azt is kétszer meggondolom, hogy találkozzak-e vele bármilyen családi eseményen.
Tudod, mi a véleményem? Apósod egy lusta dög, aki azt képzeli, hogy nyugdíjig el fogod tartani, ő meg mereszti otthon a s...gét. Hát ehhez ne legyél partner!
Menjen el vécét pucolni, vagy bármi más alantas munkára, aztán akkor majd nem a veje, hanem jó eséllyel egy idegen, nála 30 évvel fiatalabb fog neki parancsolgatni. Valószínűleg sokkal kevesebb tapintattal, mint te tennéd.
Az biztos, hogy a szememben ezután egy nagy nulla lenne, és ebből nem is csinálnék titkot.
Egyébként tényleg, én is azt hallottam, sofőrökből rettentő hiány van.
Van egy olyan gyanúm, hogy apósod nem a kora miatt nem talál sofőr állást, hanem felvételi beszélgetésen hasonló módon előadja magát, aztán a főnök úgy dönt, hogy nem bajlódik ilyen lehetetlen alakkal.
Ennél a sztorinál több ponton is megnyúlt az arcom.
1. Heti 2-3 napért 120k-s fizut ajánlottál? Ez komoly? Úr vagy, barátom.
2. Az apósod tényleg azt mondta erre, hogy nehogymár? Hát ez szinte ajándék, és még érezné is magát valakinek ahelyett, hogy egy "kis takony" totális jóindulatára volna szorulva (bár még így is).
3. A feleséged nem elszégyellte magát az apja viselkedése miatt, hanem még leoltott, hogy pénzt kéne neki adni? WTF? Ilyen van?
Erre csak egy magyarázat van: apósod kiba kellemetlenül érzi magát, amiért mások jóindulatától függ az ő létbiztonsága, és nem túl intelligens ahhoz, hogy ezt értelmesen lereagálja.
Te nem voltál pofátlan, az fix.
Ahogy a vállalkozásodról írsz, hát nem nagyon fér bele havi 100 zsebpénz se neki.
A lánya férjét egy "takonynak" tartja? Az is elég gáz.
A feleséged meg elmondhatta volna világosan, mit szeretnének.
Heti 2-3 nap, 120-as fizuért és nem fogadta el???
Kár, hogy nem vagyok teherautó sofőr :D.
Viccen kívül: vannak sajnos ilyen emberek. Az én apukám is hasonlóan büszke természetű (amúgy nagyon imádom őt). Volt, hogy fél évig keresett munkát, mert sok helyen azt kifogásolta ő is, hogy "55 éves fejjel ne ugráltassa egy hoszonéves kis takony". Inkább az a szomorú, hogy kis országunkban ennyire nem becsülik az idős(ebb) korral járó munkatapasztalatot. Amúgy meg jól tetted szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!