SoS! Nagyon szégyellem magam, pofátlan lennék? Vagy jól tettem amit tettem?
Szia!
Ugye nem Magyarországon születtél. Elolvastam amit írtál, de sajnos nem értettem belőle szinte semmit. Megpróbálnád kicsit érthetőbben megfogalmazni. Így nehéz lesz segíteni.
a történet röviden:
A kérdezőt áthívta egy barátnője magukhoz. Ezt a legjobb barátnője megtudta és meghívás nélkül kijelentette hogy ő is megy. A házigazda ennek nem örült és azt mondta, hogy a legjobb barátnőre nem kíváncsi. A kérdezőnek nem volt szíve lekoptatni a legjobb barátnőjét, ezért kiállt mellette és azt mondta, csak akkor megy át, ha a barátnője is jöhet. Emiatt a kijelentés miatt megengedte a házigazda. Végén a legjobb barátnő kijelentette, hogy mégse akar menni. A kérdés: haragudni fog-e a házigazda a kérdezőre?
Igen, pofátlan voltál, vendégségbe nem viszünk magunkkal vendéget. Mint a viccben:
- Én hozom az ennivalót.
- Jó, én meg a süteményt.
- Akkor én az innivalót hozom.
- Én meg hozom az öcsémet....
Ez nem így működik, legközelebb szólj a legjobb barátnődnek, hogy ha veled akar menni, akkor ezt ő maga beszélje meg a házigazdával. de úgy érzem, ezek után nem lesz legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!