Munkanélküliek, ti mióta kerestek állást? Én már eléggé el vagyok keseredve, szégyellem magam, hogy csak itthon ülök, de pályakező szinte sehova sem kell, max, amíg kapják utánuk a támogatást.
Én nem tudom a nevedet, de minimum az oldal gazdái biztos. Ez elvileg lehetőséget ad arra, hogy bárki megtudja. :D
Ja Szárnyas Fejvadászra regeltél a facebookon? Ott van még százezer sorstárs.
Elkezdeni tényleg nagyon nehéz. Főleg ha mondjuk nem a legkeresettebb a szakmád.
Ha tudod, foglald le magad valahogy! Én ameddig nem találtam rendes állást, elvégeztem egy OKJ-s tanfolyamot, na meg mellette amit tudtam, alkalmi munkákat elvállaltam. Beletelt jó időbe, mire megkaptam első állásomat, ráadásul pályakezdőként jókora szerencse is kellett hozzá.
Most ott tartok, hogy a munkahelyen szabályosan ragaszkodnak hozzám. El akartam menni másik, jobban fizető munkahelyre, gyakorlatilag nem akartak elengedni, minden követ megmozgattak, hogy itt tartsanak. Pedig pályakezdőként sehová nem kellettem.
Miután az ember már bebizonyítja, hogy jó munkaerő, onnantól már nem lesz gond. Az eleje tényleg nehéz, de ne keseredj el, ne szégyelld magad, a mai világban, amikor kevesebb a munkahely, mint a munkaerő, és ennél fogva mindenki csak a "tapasztalt" munkaerőt keresi, nehéz elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!