Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felnőtteket kérdezem. Szereted...

Felnőtteket kérdezem. Szereted a testvéred?

Figyelt kérdés
Kérlek indokold is, ha nem.
2017. febr. 25. 20:36
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
72%
Szeretem őket, de nem sok kapcsolatunk van. Az egyikük mentális beteg, nehéz vele. A másikat a divat, a pasik és a bulik érdeklik 30 felett is, engem meg hívőként Isten, a vőlegényem és a munkám. Jó nagy a kontraszt, amit fokoz, hogy sokkal fiatalabb vagyok Náluk. Nincs sok közös felület, de rosszban se vagyunk.
2017. febr. 26. 08:17
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és egy bátyám van, akivel imádjuk egymást.

Kisgyerekként nagyon jól elvoltunk együtt, majd a kamaszkorban eltávolodtunk egymástól egy időre, ő is ment a maga útján én én is. Felnőttünk, megházasodtunk, még akkor sem találkoztunk sokat, bár nekem mindig is hiányzott. Ahogy megkomolyodott, úgy jött rá, hogy milyen fontos a testvéri kapcsolat, és ő indítványozta, hogy ezentúl találkozzunk minél többet, és mindig szorosan átöleljük egymást mikor találkozunk.

Sőt lett egy nagyon aranyos szokásunk: Van két moncsicsi (ez a mi gyerek korunkban nagyon menő volt) , az egyik az övé volt, a másik az enyém, de mindenhova vittük magunkkal gyerekként, amikről azt gondoltuk, ugyanúgy testvérek, és elválaszthatatlanok, mint mi. Ezért nem tudtuk, hogy ki őrizze, így most azt csináljuk, hogy egy évet nála vannak, egy évet nálam. Mindig Karácsonykor cserélünk most már évről évre. Abban állapodtunk meg, ha bármelyikünk meghal, akkor a kisfia fogja őrizni őket a utána. Manapság már nem lehet ilyen moncsikat kapni, igazi retro emlék, de nem csak azért őrizzük, mert megy fel az értéke, hanem azért, mert ez az összetartásunk jelképévé is vált.

2017. febr. 26. 08:57
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert mindig ők voltak a kivételezettek a szüleink szemében.
2017. febr. 26. 09:14
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2017. febr. 26. 09:28
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Közömbös. Mindig kivételeztek vele. Apukám mindent megadott neki. 2 lakást most a 3. Kocsit. Mobiltelefont laptopot stb. Én semmit nem kaptam mindenért meg kellett dolgoznom. Annak ellenere hogy tesóm mindent megkapott betegesen irigy ès féltékeny volt rám. Mindenfélét kitalált és terjesztett rólam. Egyik volt pasija előtte molesztált és nem tett semmit. Az a pasi manipulálta kitalálta hogy én egy ri.bi vagyok és én akarok tőle többet. Erre tesóm rám hívta a rendőröket egyik este. Mert hogy ideges voltam vigyenek be. Kihívták a mentősöket. Ők bevittek mert ez volt a szabyzatban. Elmondtam a főorvosnak miért voltam ideges. Ő köpni nyelni nem tudni. Leírta a zárójelentésbe hogy a tesóm intézte úgy hogy bekerüljek a pszichiátriára nincsen pszichés betegségem. Akkor 2 évig nem beszéltem vele. Utána igen. Mert hogy testvérek vagyunk stb... nem változott semmit. Lassan egy éve hogy nem beszélünk. Nem haragszom rá de nem is szeretem. Inkább sajnálom hogy ilyen megkeseredett lett. Apámmal úgy bánik mintha a férje lenne. Apám új nőjét gyűlöli. Komolyan úgy érzem mintha szerelmes lenne apánkba. Lenézi és átnéz az embereken. Érdekből tart fent kapcsolatokat. Megtudtam van neki most barátja. Hát komolyan nem tudom mit szerethet tesómban. Remélem jó ember és tesóm pozitív irányba változik mellette ha változik.
2017. febr. 26. 10:29
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem:)
2017. febr. 26. 10:51
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Két testvérem van, szeretem őket. Jóban vagyok velük, ők viszont most pont nincsenek beszélőviszonyban. Érdekes, hogy a fiatalabb bátyámmal gyerekként nehezen jöttem ki, most viszont őt érzem magamhoz közelebb. Ennek szerintem az is lehet az oka, hogy korban közelebb van hozzám.
2017. febr. 26. 11:35
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

a bátyám egy fekete bárány a családunkban, iszonyatosan furcsa természettel és ráadásul igénytelen is. nem kevés vitánk volt, míg együtt laktunk, de azért nem rühellem. azt se mondanám, hogy szeretem, inkább csak rokonként kezelem, néha írunk egymásnak pár sort e-mailen, és imádkozom, hogy egyszer megjöjjön az esze

28/N

2017. febr. 26. 11:53
 39/43 anonim ***** válasza:
82%

igen, imádom az öcsémet. valahogy mindig úgy lettünk nevelve, hogy segítsük egymást. mikor én 15-16 voltam, ő pedig 10-11, kicsit eltávolodtunk, mert én belemásztam a tinikor közepébe, más városban jártam gimibe, ő pedig még javában gyerek volt, de pár éven belül ez kiegyenlítődött. tavaly ketten elmentünk egy egyhetes fesztiválra, életem egyik legjobb élménye volt. jövőre pedig, mikor visszaköltözök magyarországra, ha felveszik tesómat budapestre egyetemre, együtt tervezünk kivenni lakást.

23L

2017. febr. 26. 17:55
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két féltestvérem van, egy öcsém és egy bátyám. Elég nagy a korkülönbség mindkét esetben, bátyám 9 évvel idősebb nálam. Így "értelemszerűen" annyira nem volt szoros a kapcsolatunk gyerekkorunkban, tiniként sok volt a súrlódás. Így felnőtt korunkra viszont ezerszer jobb lett a kapcsolatunk, aminek nagyon örülök. Mindkettőjüket nagyon szeretem, de öcsémet talán egy kicsit jobban :)

26/N

2017. febr. 26. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!