Te tudni akarnád, hogy van valahol egy testvéred, akit anyád örökbeadott? Felkeresnéd, ha tudomást szereznél róla?
Te semmiképpen ne mondd el neki, ilyen nyíltan ne avatkozz bele a család életébe. Ha nagyon zavar a dolog, az unokaöcséd szüleivel elbeszélgethetsz, hogy szerinted jó ötlet lenne neki elmondani, szüksége van egy testvérre, stb.
De te ne mondd el neki, az nagyon rosszul sülhet el.
Én semmiképp nem mondom el Neki! Semmi közöm az egészhez. Az apját is tudom kicsoda, bár róla soha nem kérdezett. Ugyanis az apja kiléte is titok a számára. Egyébként a bátyja egy családhoz került, nem gyerekotthonba, születésekor a befogado pár hazavitte.
Én csak nagyon sajnálom, hogy egy merő hazugsagban kell élnie. Lehet, hogy soha nem jön rá semmire.
" Egyébként a bátyja egy családhoz került, nem gyerekotthonba, születésekor a befogado pár hazavitte. "
Es mi van ha neki nem mondtak meg hogy nem az igazi szulei nevelik? Mekkora trauma lenne mar neki ha egyszer beallitana valaki hogy en vagyok a testvered, teged meg orokbe adtak...
Ahoz a sráchoz csak genetikailag van köze.
Jogilag és érzelmileg nem a testvére, hanem egy vadidegen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!