Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Te tudni akarnád, hogy van...

Te tudni akarnád, hogy van valahol egy testvéred, akit anyád örökbeadott? Felkeresnéd, ha tudomást szereznél róla?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 10:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akarnam tudni. Hogy felkeresnem-e az attol fugg mit tudnek kideriteni rola.
2015. okt. 30. 10:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hú, jó kérdés. Nem tudom. Tudni akarnám mindenképp, de nem valószínű, hogy megkeresném.
2015. okt. 30. 10:47
 3/20 A kérdező kommentje:
Az unokaöcsém nagyon vágyik testvérre, pedig csak 13 éves. Én tudok róla, hogy van egy idősebb fivére, még a nevét is tudom. Sztem az anyja és mki más a családban soha nem fogja elmondani neki! Én nagyon sajnálom emiatt.
2015. okt. 30. 10:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen.És finoman közelítenék felé.Pl ha tudom a postacímét akkor írnék neki egy levelet.Csatolnék magamról egy fényképet is.Mindenképpen megpróbálnám.De ha nem érkezne válasz levél,vagy azt válaszolná,hogy ő nem szeretne találkozni azt el kell fogadni.Mivel te kedves keérdező családban nőttél fel,de a testvéred gyermekotthonban.
2015. okt. 30. 10:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Te semmiképpen ne mondd el neki, ilyen nyíltan ne avatkozz bele a család életébe. Ha nagyon zavar a dolog, az unokaöcséd szüleivel elbeszélgethetsz, hogy szerinted jó ötlet lenne neki elmondani, szüksége van egy testvérre, stb.

De te ne mondd el neki, az nagyon rosszul sülhet el.

2015. okt. 30. 10:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én nagyon akarnám tudni, és valamilyen módon biztos, hogy kapcsolatba lépnék vele.
2015. okt. 30. 11:02
 7/20 A kérdező kommentje:

Én semmiképp nem mondom el Neki! Semmi közöm az egészhez. Az apját is tudom kicsoda, bár róla soha nem kérdezett. Ugyanis az apja kiléte is titok a számára. Egyébként a bátyja egy családhoz került, nem gyerekotthonba, születésekor a befogado pár hazavitte.

Én csak nagyon sajnálom, hogy egy merő hazugsagban kell élnie. Lehet, hogy soha nem jön rá semmire.

2015. okt. 30. 11:04
 8/20 anonim ***** válasza:
valószínű féltestvér lesz az... nem szabad kívülről beavatkozni egy család életébe, felejtsd ezt el, ne is utalgass sejtelmesen. sokan élnek testvér és még többen ismert féltestvér nélkül - attól még teljes lehet az élete
2015. okt. 30. 11:16
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

" Egyébként a bátyja egy családhoz került, nem gyerekotthonba, születésekor a befogado pár hazavitte. "

Es mi van ha neki nem mondtak meg hogy nem az igazi szulei nevelik? Mekkora trauma lenne mar neki ha egyszer beallitana valaki hogy en vagyok a testvered, teged meg orokbe adtak...

2015. okt. 30. 11:26
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Ahoz a sráchoz csak genetikailag van köze.

Jogilag és érzelmileg nem a testvére, hanem egy vadidegen.

2015. okt. 30. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!