Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felnőtteket kérdezem. Szereted...

Felnőtteket kérdezem. Szereted a testvéred?

Figyelt kérdés
Kérlek indokold is, ha nem.
2017. febr. 25. 20:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
79%

"Szeretem a testvéreimet. Mindig is szerettem. Kiváló a kapcsolatom velük és még most is összetartó család vagyunk. Mind normális nevelést kaptunk. Senkivel nem volt kivételezés és a szüleink sokat foglalkoztak velünk. Nem az volt a családi élet, hogy mindenki másik szobában néz tv-t vagy gépezik. Nem volt mindenkinek külön szobája, de ez is előnyünkre vált. Legalább szociálisabbak lettünk. A szüleink házassága példás, boldog. Ilyen családban nem lelki roncsok a gyerekek sem. Más a légkör.

Még egy észrevétel. A családom tökéletesen összeillik a nyugati és keleti asztrológia szerint is. Ezt csak az érdekesség miatt említettem."

Hát bakker eddig akárhány válaszod olvastam, csak kötekedtél és rosszindulatú voltál. Szóval nem kell az ájtatos mese, ha tényleg normális nevelést kaptál volna, nem ide járnál a frusztrációd levezetni nap mint nap undorító stílusban.

26/L Átérzem a helyzeted, az én testvérem is ilyen.

Én sem utálom, inkább szomorúsággal tölt el a dolog. A szüleink mindent megtettek. Lehet egyszer összekapják magukat.

2017. febr. 25. 22:31
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

65%

Ez nagyon szomorú.

2017. febr. 25. 22:33
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem a nővérem. Mig kicsik voltunk nem szerettük egymást mert annyira mások vagyunk. Tini korunkban utáltuk egymást. Aztán elköltözött mikor én kb 17 voltam, ő meg 21 és azóta nagyon jóban vagyunk, de úgy érzem nem tudnék vele élni, de bármit megtennék érte.
2017. febr. 25. 22:36
 24/43 piriiiii ***** válasza:
100%
Igen, nagyon szeretem, jó a kapcsolatom vele, pedig van korkülönbség bőven.
2017. febr. 25. 22:53
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Húgom van, nagyon szeretem, gyerekként és felnőttként is.
2017. febr. 25. 22:55
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen, habár az egyiknek néha addig szorítanám a torkát, ameddig kék nem lesz a feje, mert akkora hülyeséget csinál...

Egyébként ketten vannak. Gyerekkorunkban nem szerettük egymást egyikkel sem. Szívattam őket, ők pedig direkt idegesítettek. Elég nagy a korkülönbség köztünk, régen semmi közös téma vagy érdeklődés nem volt.

Most már mindkettő felnőtt, megváltozott közben minden. Tudunk miről beszélni, segítünk egymásnak, ha baj van lehet rájuk számítani általában. Örülök, hogy vannak :)

2017. febr. 25. 22:56
 27/43 anonim válasza:
100%

Nem, de nem is utálom őket. Közömbösen elvagyunk. Nagyon másak vagyunk.

Ünnepekkor összejövünk és ennyi. Semmi bajom nincsen velük, nekik sem velem. (tudtommal)

2017. febr. 25. 23:27
 28/43 Zebra3328 válasza:
100%
Közömbösek vagyunk gymás számára. Ők nem keresik velem a kapcsolatot, és mostanra már én sem.
2017. febr. 25. 23:44
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok, de az életvitelemet tekintve felnőtt, és szeretem a tesóm. Még gimnazista, de képes keményen dolgozni, szilárd értékrendje van, és nagy szíve :)
2017. febr. 26. 01:38
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a nővéremet. Egy városban lakunk, kábé kéthavonta összejárunk, a gyerekeink szinte minden héten valamilyen közös programon vesznek részt. Eddig bármilyen segítséget kértem tőle mindig segített.
2017. febr. 26. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!