Ezek alapján megtudnád érteni a testvéred, vagy épp megértetni a szülők szemében?
Bátyámról van szó, gyerekként is különcebb volt mint én, pedig korban mögötte vagyok jócskán. Jó eszű gyerek, ilyen téren nem kellett félteni soha, amolyan magányos farkas volt mindig is, anyuék 23-25 éves koráig nem igazán követték figyelemmel a magánéletét, gond soha nem volt vele, rendben hazajárt, volt hobbija, elvégezte az iskolát, még tanult tovább 2-3 évet és elkezdett dolgozni, nem volt lekorlátozva semmiben, 36 évesen tudott függetlenedni, de ez azt jelenti hogy előtte is már külön bejárású házrésze volt, dolgozott külföldön az elején mert kellett neki pár millió ft egy házra, ma már külön él abban a házban amit vett, de mai napig nincs nője, habár a facebookján vannak fent fényképek akikkel közös fotón szerepelnek motorostalálkozón, mert ez az egyik hobbija fiatalkora óta.
Az állatokat is szereti madarakat tart, két ó német juhász kutyája van, amit egy maga elért azért irigyelem, mert kigondolta hogy mit szeretne és meg is tudta teremteni, engem nem igazán foglalkoztat a magánéleti dolga, amíg azt látom rajta hogy vidám, felhív telefonon hogy ha ráérek és van kedvem mehetnénk egy erdei sétára a kutyákkal, míg jobb idő volt én kértem hogy vigyen motorral :)
Nekem van barátnőm, de totál természetesnek érzem, és közömbös, mégis ha azt nézem hogy egyedül megteremtette a saját életét, akkor jövök rá hogy nincs is szüksége segítségre.
Anyu nagyobb aggodalommal van felé hogy remete lesz később, vagy a férfiasságával lenne gond és ezért nem keres maga mellé valakit, hisz megvan a keret arra ahogyan most él tehát az anyagi részre nem lehet hivatkozni, két járművet fenntart 70nm-es ház egy nagy fás kifutóval, mondjuk abból az autó direkt a két kutyához lett igazítva, meg hogy a kajájukat hátulra belehessen pakolni, tehát haszonjármű, de filléres.
Az a lényeg, hogy ő hogyan gondolkodik a barátnő kérdésről... Bár magánügy ez is.
Ha a szüleid erőltetik, azzal csak el fog távolodni tőlük. Ki szereti hallgatni, hogy "itt lenne már az ideje"???
Nem lehet, hogy bizalmatlan a csajokkal szemben? HOgy inkább a pénzére hajtanak? Nekem is van pénzem, most épp nincs barátom, de ha összeszednék vkit, akkor biztos, hogy egyenlőre nem kotyognám el a lóvémat. Hogy mikor kotyognám el, én sem tudom...
Van egy unokatestvérem, ő se csajozott, de tényleg. Vidéki, ott melózott a polghiv egyik osztályán és ott ismerkedett meg egy kolléganőjével. 28 volt, amikor lagzisztak. Ok, a tesód már 36. És ha később fogja megtalálni a párját? És ha mégsem? És nem azért, mert a pasik jönnek be neki? Vannak agglegények, tetszik, nem tetszik. De az lesz a legrosszabb, ha a szüleid elkezdik azzal traktálni, hogy mi van a nőkkel? Ezt ne tegyétek, ne a legrosszabbra gondoljanak - bár mi a legrosszabb?? Ha mégis a saját neméért van oda, majd elfogadjátok vhogy. Ki hogy boldog. Nincs meleg ismerősöm, családtagom, vagy legalábbis nem tudok róla, így lehet, hogy könnyen osztom az észt.
De én inkább arra gondolok, hgoy egyszerűen nem akarja, hogy a pénzéért legyen vele vki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!