Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm miért nem támogat már?

A tesóm miért nem támogat már?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz. :S

Szóval 10 éves korom óta Amerikába akarok menni színésznőnek, és eddig a tesómnak se volt ezzel baja, de mostanában egyre többször mondja, hogy nem kéne elmennem Hollywoodba, mert nem olyan jó, mint gondolom, meg tele van perverzekkel, akik tönkre fognak tenni engem. De van egy csomó híresség, aki elment és nem tették tönkre őket, még a perverzek se.

Nem tudom, miért nem támogatja az ötletemet. Mindig azt mondta, hogy csak azért nem akart eddig lebeszélni erről, mert még kicsi voltam, de most már kinőhetném ezt a korszakomat. De nem akarom kinőni. Hogyan vegyem rá, hogy támogasson? Főleg, mivel az apukámék sincsenek oda a tervemtől. :(

2016. ápr. 22. 18:58
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

09:48, vicces vagy. Azt írod, ócsárolok valakit, aztán azzal a lendülettel elkezdesz engem ócsárolni. Hol van a TE művészet és ember iránti alázatod?

Beszóltál egy 13 évesnek, remélem, ezzel végre teljes az életed.

Mellékesen még megsértened sem sikerült. Tudom, hogy egy senki vagyok. Az emberek túlnyomó része ennyi idősen az szokott lenni. 13 évesen nem is az a feladatunk, hogy legyünk valakik, hanem hogy megalapozzuk azt, akivé majd válunk.

A különbség Labancz Lilla és köztem az, hogy előttem még ott az egész élet, hogy vigyem valamire. Lilla most múlt 30 éves, és ezen a 93000 négyzetkilométeren kívül nem sokan ismerik se a nevét, se az arcát. Sőt, magad sem ismered, tehát számodra pont akkora senki, mint én.

Los Angelesbe eljutni pedig nem nehéz, ESTA és repülőjegy kérdése. Hány magyar van még ott rajta kívül, akár zöldkártyával? Nem odakerülni a nagy feladat, hanem érvényesülni.

Azt pedig igazán nem tudom, honnan szedted, hogy zsigerből utálom Lillát. Annak ellenére, hogy a magyarországi munkái és a Counterpunch alapján ritka vacak színésznőnek tartom (gy. k. : ez vélemény, nem ócsárolás), a legőszintébben kívánom neki, hogy fusson be. Miért is akarnék neki rosszat, amikor PONT UGYANAZT SZERETNÉ ELÉRNI, AMIT ÉN? Az nekem kedvez, ha valaki előttem megcsinálja. Osvárt Andreának is ezért drukkolok, egy pozitív példa lehet előttem.

(Azt meg már csak zárójelben jegyzem meg, hogy Lillával, mint emberrel meg aztán végképp semmi bajom sincs, nagyon kedves nő, csak egyszerűen pályatévesztő és kész.)

2016. ápr. 26. 11:22
 42/47 anonim ***** válasza:
67%
13 évesen azért egy kicsit visszavehetnél az arcodból!!
2016. ápr. 27. 11:12
 43/47 anonim ***** válasza:
9%
Miért venne vissza, ha ért ahhoz amiről beszél?
2016. ápr. 27. 17:06
 44/47 anonim ***** válasza:
57%
Na egy másik 10 éves...
2016. ápr. 28. 11:18
 45/47 anonim ***** válasza:
A 2 broke girls egy kifejezetten rossz pelda volt szerintem... Csak ra kell keresni a szereplokre, mind szuletett amerikai, csak megjatszak az akcentust. Tehat meg a kulfoldieket is amerikaiak jatszak...
2016. ápr. 28. 12:11
 46/47 anonim ***** válasza:
30%
Egy csomó embert nem támogatott a családja és mégis lett belőlük valaki.
2017. jan. 24. 16:36
 47/47 anonim válasza:
Hollywood tényleg egy borzasztó hely, ne akarj oda menni.
2022. szept. 21. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!