Megtaláltam a tesóm verses naplóját. Beleolvassak?
Na az van,hogy a bátyám sok titkot rejt. Nem rég tudtam meg csupán a véletlenből,hogy mel_g. Vagyis,lehet mel_g,lehet bisz_x,de het_ro az már biztos nem. Kicsit felkavart,mivel mindig is tiszteltem őt. De nem tudom,nem szabadna megváltoznia a szememben. Nem vagyok hom0fób,de azért ha a tesómról van szó,kicsit megilletődök.
Na de,térjünk rá a lényegre.
Kicsit bementem a szobájába mikor nem volt itthon,és megtaláltam azt a noteszt,amit rejtett tőlem (tudom,hogy rejtett,mert egyszer a kezembe vettem és lecs_szett :D),és átlapoztam az első pár oldalt. Ez egy verses napló szerű izé. Nagyon csúnyán írt,de szeretném tudni,mi áll benne. Tudom,köcs_gség beleolvasni,de nem tudom megállni. Kb nyolcadik oldalnál járok,csúnyul az írás. Nem rég tudtam meg,hogy régen dr0gozott. Az egyik barátnője egy k_rva.(Köztudott.De szerintem kedves,én kedvelem :D)
A napjait írta le,hol volt,kivel,mit csinált,és mindezt verses formában. Művészeti suliba jár,fest,költ.
Abban,hogy mel*g,kb 80%-ban vagyok biztos. Meg akarom tudni. Szerintetek olvassam tovább? Vagy mit tegyek?
1) Köszi a válaszod,igazad van. Nem olvastam tovább.
2) Azt írta ki,hogy megakadt az automatikus valami cuccizé szűrőn a kérdésem és felcsesződtem :D
A qrva miatt.
A meleg, biszex, hetero, lecseszett, köcsögség nem csúnya szavak.
Úgy igaz 5-ös.
Azt írd le, amit alá is írnál, jó mondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!