Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megtaláltam a tesóm verses...

Megtaláltam a tesóm verses naplóját. Beleolvassak?

Figyelt kérdés

Na az van,hogy a bátyám sok titkot rejt. Nem rég tudtam meg csupán a véletlenből,hogy mel_g. Vagyis,lehet mel_g,lehet bisz_x,de het_ro az már biztos nem. Kicsit felkavart,mivel mindig is tiszteltem őt. De nem tudom,nem szabadna megváltoznia a szememben. Nem vagyok hom0fób,de azért ha a tesómról van szó,kicsit megilletődök.

Na de,térjünk rá a lényegre.

Kicsit bementem a szobájába mikor nem volt itthon,és megtaláltam azt a noteszt,amit rejtett tőlem (tudom,hogy rejtett,mert egyszer a kezembe vettem és lecs_szett :D),és átlapoztam az első pár oldalt. Ez egy verses napló szerű izé. Nagyon csúnyán írt,de szeretném tudni,mi áll benne. Tudom,köcs_gség beleolvasni,de nem tudom megállni. Kb nyolcadik oldalnál járok,csúnyul az írás. Nem rég tudtam meg,hogy régen dr0gozott. Az egyik barátnője egy k_rva.(Köztudott.De szerintem kedves,én kedvelem :D)

A napjait írta le,hol volt,kivel,mit csinált,és mindezt verses formában. Művészeti suliba jár,fest,költ.

Abban,hogy mel*g,kb 80%-ban vagyok biztos. Meg akarom tudni. Szerintetek olvassam tovább? Vagy mit tegyek?

2016. febr. 3. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
magam sem tudom, az már nem szép dolog
2016. febr. 4. 16:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Nyolcas már elnézést,de nem csámcsogok semmin a szüleimmel. Azt sem mondtam el senkinek,mikor megtudtam,hogy meleg.
2016. febr. 9. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem tök izgi valaki másnak a naplóját elolvasni, olyan nagylányos és vagány meg haláli szabad gondolkodásra vall
2016. febr. 9. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
én sajnos a válaszolókat óva inteném, hogy olyanokat mondjanak, mert még a végén lesz olyan heteoszexuális is, aki a tesódba szerelmes így, hogy homoszexuálisnak nyilvánítod
2016. febr. 10. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!