Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem megtaláltam az...

Úgy érzem megtaláltam az igazit, viszont a korkülönbség miatt, félek hogy nem fogják őt elfogadni. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, megtaláltam életem nagy szerelmét. Ő 10 évvel idősebb nálam. A korát elfogadtam, mert a személyisége alapján olyan értékes.

Félek, hogy a szüleim és a családban lévő emberek nem fogják őt elfogadni, hogy túl idős hozzám. Pedig ő az aki mellett igazán boldognak érzem magam. Valóban sok lenne a korkülönbség? Hogyan mutassam be őt a szüleimnek?

2012. okt. 26. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:

sok múlik azon, h a szüleid milyen személyiségű, típusú emberek. azon is, h a párod milyen és a személyes találkozásnál milyen benyomást gyakorol rájuk, ill. hogy hogyan "bánik" veled, milyennek látják a kettőtök viszonyát. akárhogy alakulhat, ennyiből kptelenség megmondani. a korkülönbség nem kicsi, de azért nem vészesen nagy. láttunk már erre példát a világtörténelemben. ahogy arra is, h működött és arra is, h nagyon nem

ez is te voltál?:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

mert ha igen, akkor kár ezen többet problémázni, most is ilyesmi válaszokat kapsz majd. vágj bele, mutasd be őket, feleslges találgatni, h mi fog történni

2012. okt. 26. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 10 év, azért nem olyan tragikus! Bemutatod otthon,aztán majd meglátjátok egyáltalán mi lesz veletek, ha összeköltöztök, együtt éltek! Ha működik, akkor tök mindegy ki mit mond, ha meg nem,akkor nem.
2012. okt. 26. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
10 év abszolút nem sok, sokkal jobb egy érettebb gondolkodású férfi,mint egy nyámnyila kisfiú aki csak a farka vezett
2012. okt. 26. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem a szüleidnek kell őt elfogadni, hanem neked.
2012. okt. 26. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jól megvagytok akkor nem fogalkozzál mással.Hiszen elvileg te is felnőtt ember vagy nem szabadna hagynod hogy más beleszóljon a dolgaidban.Soha nem más véleményére adjál hanem arra amit te érzel és amit jónak látsz.10 év az annyira nem vészes.Én sok ilyen párt ismerek..
2012. okt. 26. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

17 voltam amikor összejöttünk, ő 27.

Volt olyan, aki azt mondta, csak kihasznál, túl idős hozzám stb.

8 éve vagyunk együtt, lassan esküvő, a családom pedig imádja.

2012. okt. 26. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
10 év még nem annyira gáz,bár nekem nagyon sok lenne.
2012. okt. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!