Úgy érzem megtaláltam az igazit, viszont a korkülönbség miatt, félek hogy nem fogják őt elfogadni. Mi tévő legyek?
20 éves lány vagyok, megtaláltam életem nagy szerelmét. Ő 10 évvel idősebb nálam. A korát elfogadtam, mert a személyisége alapján olyan értékes.
Félek, hogy a szüleim és a családban lévő emberek nem fogják őt elfogadni, hogy túl idős hozzám. Pedig ő az aki mellett igazán boldognak érzem magam. Valóban sok lenne a korkülönbség? Hogyan mutassam be őt a szüleimnek?
sok múlik azon, h a szüleid milyen személyiségű, típusú emberek. azon is, h a párod milyen és a személyes találkozásnál milyen benyomást gyakorol rájuk, ill. hogy hogyan "bánik" veled, milyennek látják a kettőtök viszonyát. akárhogy alakulhat, ennyiből kptelenség megmondani. a korkülönbség nem kicsi, de azért nem vészesen nagy. láttunk már erre példát a világtörténelemben. ahogy arra is, h működött és arra is, h nagyon nem
ez is te voltál?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
mert ha igen, akkor kár ezen többet problémázni, most is ilyesmi válaszokat kapsz majd. vágj bele, mutasd be őket, feleslges találgatni, h mi fog történni
17 voltam amikor összejöttünk, ő 27.
Volt olyan, aki azt mondta, csak kihasznál, túl idős hozzám stb.
8 éve vagyunk együtt, lassan esküvő, a családom pedig imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!