Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy barátom legyen? (több lent)
Az van, hogy megismerkedtem a 18 éves testvérem egyik barátjával, aki januárban lesz 18. Tök rendes srác, anyum is ismeri az apját. Sok közös dolog van bennünk, többek között a bringamánia is, gyakran biciklizünk eggyütt. Én 14 vagyok. A szüleim szerint érettebb vagyok a koromnál, de teljesen zavarban vagyok. Mivel nem akarom a bizalmukat elvesziteni, nem tudom, hogy kezdjek-e bele. NEM egy olyan kapcsolatól lenne szó, amelyikben szó kerül a szexről vagy ilyesmi. A srác tudja, hogy nem mennék bele, és elfogadja. Csak kézfogás, és ESETLEG csókolózás. 3 év és 9 hónap van köztünk.
Tudom, hogy sulival kéne foglalkoznom, de emellett tudnák időt szakitani a fiúra is. Menjek bele a dologba?
14/L
egy kézfogós csókolózós kapcsolathoz már sztem épp jó korban vagy, de ennél tovább tényleg nem kéne menni. ráér az 2-3 év múlva.
a suliban majd azt is tanuld meg, hogy e/1-ben tudnék a helyes forma.
Szia! Szerintem nem korai egy ilyen kapcsolat. Te is érett vagy, a fiú is tudja, hogy mit várhat tőled. Én 15 évesen ismerkedtem meg a párommal és már 3 éve együtt vagyunk, bár köztünk csak 2,5 év van. Iskola és fiúzás megfér egymás mellett, ha normális lány vagy... én mindig is 4-5-ös tanuló voltam, volt időnk egymásra is, a családomra és a barátokra is, nem egyetemre járunk. :)
18/L
Kérdező, 14/f vagyok tudom hogy mi zajlik le a fejedben, erre azt tudom mondani, hogy ne jàrj vele több okból.. Pl.:hogy fogod szekszuálisan kielégíteni? ,18 évesen már a párok (akik megtehetik) szoktak menni nyaralni stb.
Ez a két ok szerintem elég... Semmi jó nem sülhet ki belőle.
Hát azért gondolj már bele, lehet, hogy ő most megetette veled, hogy nem kell lefeküdnöd vele, ő majd várni fog rád, stb. De azért ne legyél már ennyire naiv...
Egy ennyi idős srácnak azért vannak igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!