Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm miért nem támogat már?

A tesóm miért nem támogat már?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz. :S

Szóval 10 éves korom óta Amerikába akarok menni színésznőnek, és eddig a tesómnak se volt ezzel baja, de mostanában egyre többször mondja, hogy nem kéne elmennem Hollywoodba, mert nem olyan jó, mint gondolom, meg tele van perverzekkel, akik tönkre fognak tenni engem. De van egy csomó híresség, aki elment és nem tették tönkre őket, még a perverzek se.

Nem tudom, miért nem támogatja az ötletemet. Mindig azt mondta, hogy csak azért nem akart eddig lebeszélni erről, mert még kicsi voltam, de most már kinőhetném ezt a korszakomat. De nem akarom kinőni. Hogyan vegyem rá, hogy támogasson? Főleg, mivel az apukámék sincsenek oda a tervemtől. :(

2016. ápr. 22. 18:58
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
88%
Hàny éves vagy? 1. Nincs zöldkártyád. 2. Miből gondolod hogy te, azért mert álmodozol magyarként,sikeres lehetnél Hollywoodban? Gondolod,hogy pont téged szerepeltetnének. Oda kapcsolatok kellenek.
2016. ápr. 22. 19:03
 2/47 anonim ***** válasza:
96%
Biztos neked is vannak ismerőseid akik Amerikában élnek, vagy ott éltek. Ők el tudják mondani hogy van ami egyszerűbb kinn, de a legtöbb dolog amit mi gondolunk Amerikáról csak egy felfújt lufi, és ott sincs kolbászból a kerítés. Gondolom ezek alapján próbál téged féltésből józan belátásra bírni. Hollywood tele van szupercsinos, tehetséges színészjelöltekkel akik castingokra járnak, ez alatt ők szolgálnak ki a benzinkutakon, mosogatnak a mekiben, vagy szolgálnak ki a kávézóban. A nagy amerikai álomért vannak ott, és a többségük nem fogja többre vinni soha a jelenlegi karrierjénél. Ezt látja a tesód és nem ezt kívánja neked. Szóval ez az ő része. A te kérdésedre válaszolva ezek után csak bizonyítással tudod őt meggyőzni. Ha kitartasz az álmaid mellett , és egyre sikeresebb leszel. Lehet hogy nem is Amerikában kellene kezdeni, hanem itthoni szerepekkel, és ezekkel a hátad mögött megpróbálni kijutni.
2016. ápr. 22. 19:07
 3/47 anonim ***** válasza:
89%
Vajna Palácsik Timi szépségversenyén ha esetleg szép vagy indulhatnál. Lehet hogy jó ugródeszka lehetne.
2016. ápr. 22. 19:09
 4/47 anonim ***** válasza:
82%
A Vajna előtt nem ugrálni kell majd, hanem térdepelni...
2016. ápr. 22. 19:11
 5/47 A kérdező kommentje:
19:07, járok színjátszókörbe, meg regisztráltam egy statisztaügynökségnél is. Sajnos 13 évesen ennél többet nem nagyon tudok tenni az álmomért, de nagyon szeretnék. A tesóm szerint ha már mindenáron külföldre akarok menni, akkor menjek Angliába, mert onnan akármikor haza tudok jönni. Tudom, hogy nem egy biztos állás a színészet, de mindenképpen ezt szeretném csinálni, mert ez az egyetlen, amitől boldog vagyok. :(
2016. ápr. 22. 19:14
 6/47 anonim ***** válasza:
87%
majd felébredsz
2016. ápr. 22. 19:17
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki, hogy a tehetségen, a nyelvtudásom, a szerencsén és a zöldkártyán kívül szükséged lesz arra, hogy tudjál pincérkedni és tudjál autót vezetni.

[link]

2016. ápr. 22. 19:51
 8/47 A kérdező kommentje:

19:51, követek Twitteren egy színészt, aki Uber-sofőr. :D Mindig panaszkodik, hogy nem kap borravalót. :D

Mondjuk azért szeretnék ennél kicsit komolyabban kötődni a színészethez, mert szerintem ez nem viszi sehova az embert.

2016. ápr. 22. 19:57
 9/47 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem támogat, mert már felnőtt és rájött, hogy ez csak egy álom.
2016. ápr. 22. 20:07
 10/47 anonim ***** válasza:
86%
Pont azt akartam írni, amit az utolsó: ő már felnőtt, te még nem. Ne haragudj rá, majd rájössz Te is.
2016. ápr. 22. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!