A tesóm miért nem támogat már?
Kicsit hosszú lesz. :S
Szóval 10 éves korom óta Amerikába akarok menni színésznőnek, és eddig a tesómnak se volt ezzel baja, de mostanában egyre többször mondja, hogy nem kéne elmennem Hollywoodba, mert nem olyan jó, mint gondolom, meg tele van perverzekkel, akik tönkre fognak tenni engem. De van egy csomó híresség, aki elment és nem tették tönkre őket, még a perverzek se.
Nem tudom, miért nem támogatja az ötletemet. Mindig azt mondta, hogy csak azért nem akart eddig lebeszélni erről, mert még kicsi voltam, de most már kinőhetném ezt a korszakomat. De nem akarom kinőni. Hogyan vegyem rá, hogy támogasson? Főleg, mivel az apukámék sincsenek oda a tervemtől. :(
13 éves vagy. Kiskorú. Még van 5 éved.
Használd ki! :) ( Amatőr színészkedés, fotózás, ilyenek, meg tanulás: nyelv és színészet-éneklés.)
Aztán uzsgyi! :)
De, csak 18 év fölött! Addigra lesz elég tapasztalatod ill. remélhetőleg tanulásod is!
Csak így, ne add fel az álmod, de tegyél érte addig!!!
Jó akkor én elmagyarázom neked gyerek nyelven.
Az usaba egy magyar ember ugyan olyan menekült mint itt egy Szíriai.
Az USA csak azt engedi be letelepedni aki igazolni tudja,hogy ő hasznos része lesz a tarsadalmuknak.( mérnök,orvos,szakmunkas)
Az nem úgy megy hogy "szia USA bácsi nincs semmi kepesitesem,Magyarországon sem vittem semmire de Bizti Bizti hogy én híres leszek nallatok"
Nem veszed észre,hogy Magyar híres előadók 10 milliós megtekintessel se mennek az usaba?
Ha a fent említett munkakba dolgozol,akkor a világ bármely országába kimehetsz dolgozni,ha ismered a nyelvet.
Egyébként pedig sok pénz kell a kijutashoz,jó nyelvismeret,kapcsolatok.
Először legyél híre itt Magyarországon,fedezzenek fel.
Nem tudom hány éves a tesód, de valószínűleg felnyílt a szeme és rájött, hogy ez nem így megy. Idővel te is belátod majd.
LA 99%-a valamilyen művész karriert akar befutni, hemzsegnek ott a színészek, énekesek, rendezők, modellek. Csak egy töredékük válik valóban ismerté.
A maradék nem tud megélni ebből.
Jó akkor még egyszer utoljára leírom.
Az USA-nak igazolnod KELL,hogy te ott xy-cégnél fogsz dolgozni xy-pénzért,hogy még véletlenül se folyamodj a bűnözéshez.
Ez olyan mint a vásárlás.Kifizeted az árát,aztán megkapod,és kezdesz vele amit akarsz.
Az USA-nak bizonyítod hogy te ott LE VAGY IGAZOLVA valahova,akik foglalkoztatnak téged(nem úgy hogy majd lesz valami) és aztán talán bemehetsz.
De mint látod Majka,Curtis,KaszaTibi,Essemm,Busta,Blr,Children,Katapultdj,Bárány egyikük sem megy ki az USA-ba pedig picivel jobban értenek a dolgokhoz mint te,és mellesleg Magyarországon már bizonyítottak.
Tekintsünk el attól, hogy USA-ba zöldkártyát nem fogsz azért kapni, mert "színésznő" akarsz lenni.
- Nem tudsz anyanyelvi szinten angolul. Szerinted ki lesz kíváncsi egy kelet-európai akcentussal gügyögő kezdő színésznőcskére? Tanulj durván angolul.
- Kezdő színészként Hollywood? Hát kisanyám, erre már 13 évesen is rá kellett volna jönnöd, hogy álom. Menj el szépen a Színművészeti egyetemre, ha tényleg érdekel a téma, szerepelj magyar filmekben, színdarabokban és mássz felfele a ranglétrán. Ha mákod van, akkor szerepet kapsz egy sikeresebb magyar filmbe és akkor lesz meg a lehetőséged a külföldi ugrásra, de akkor sem Hollywoodba. Az esetleg az út vége lehet, több évtizedes kemény munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!