Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm miért nem támogat már?

A tesóm miért nem támogat már?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz. :S

Szóval 10 éves korom óta Amerikába akarok menni színésznőnek, és eddig a tesómnak se volt ezzel baja, de mostanában egyre többször mondja, hogy nem kéne elmennem Hollywoodba, mert nem olyan jó, mint gondolom, meg tele van perverzekkel, akik tönkre fognak tenni engem. De van egy csomó híresség, aki elment és nem tették tönkre őket, még a perverzek se.

Nem tudom, miért nem támogatja az ötletemet. Mindig azt mondta, hogy csak azért nem akart eddig lebeszélni erről, mert még kicsi voltam, de most már kinőhetném ezt a korszakomat. De nem akarom kinőni. Hogyan vegyem rá, hogy támogasson? Főleg, mivel az apukámék sincsenek oda a tervemtől. :(

2016. ápr. 22. 18:58
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
91%
Valami reális célt kellene kitűzni, mert még itthon sem lehet ám térdelés nélkül felküzdened magad, amerikában meg aztán... Még azzal se, mert több tízmillióan térdelnének, ha lehetőségük lenne rá, de sose lesz.
2016. ápr. 22. 21:04
 22/47 A kérdező kommentje:
20:50, ja, hogy a vízumot mondod. Hát igazából ezen tényleg nem aggódtam, mert egy rakat kanadai, ausztrál, brit, német, svéd, spanyol és egyéb színész megoldotta, valahogy én is meg fogom. Mégis mekkora lehet az elvárás, ha Labancz Lillának is adtak? :D
2016. ápr. 22. 21:10
 23/47 anonim ***** válasza:
98%

2011-es cikk:

Labancz Lilla hollywoodi sztár lett? A különböző híradások szerint ugyanis a színésznő Amerikában, a legnagyobb sztárok társaságában forgat filmet. Egyesek szerint a fiatal híresség már is nagyon elszállt magától.

Sokan hisznek abban, hogy végre egyszer egy magyar színésznőből is lehet sztár, a legtöbben viszont pesszimisták. Nem csoda, hiszen valljuk be őszintén, eddig még senkinek nem sikerült a nagy áttörés. Igaz, voltak próbálkozások, de végül senkiből nem lett nagy hollywoodi díva, még akkor sem, ha itthon viszont már így adták elő magukat. Reméljük, hogy Lillával más lesz a helyzet, bár az, ahogyan már is nyilatkozik, bizony kissé elkeserítő. Tény az, hogy elvégezte az egyik legismertebb filmes képzést, az sem elvitatható tőle, hogy szerepet kapott egy amerikai filmben, de azért még több szerénységet várnánk tőle. Furcsa volt hallani, hogy máris hollywoodi életben gondolkodik, bár nyilatkozatában megjegyezte: nem szeretné elfelejteni a gyökereit, ha hazajön Magyarországra, majd meglátogatja a szüleit. Nos, ez igazán szép tőle...

Szóval mi mindenesetre azt javasolnánk a fiatal hírességnek, hogy maradjon a földön, hiszen több alázattal talán tovább juthat, és jobban elnyerheti az emberek szimpátiáját is."

Azóta is sokat hallunk róla, mennyire befutott, nem?

2016. ápr. 22. 21:15
 24/47 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagy nevetséges. Nekem is mindig ez volt az álmom. De azóta reálisabban is látom.

Először is, ne függj a tesódtól. Ezt magadnak kell elintézned.

Elmenni LA-be tényleg hülyeség, fenn leírták, hogy miért, de főleg azért, mert ott mindenki híres akar lenni. Akkor már New York, Vancouver - itt rengeteg sorozatot forgatnak - vagy London.

Nem tudom, valaki mennyire tudja elveszíteni az akcentusát. (Rólam már két brit is hitte azt, hogy amerikai vagyok.) Ha most a realitás és az álmok egy közös metszetét nézzük, akkor annak, hogy világhírű filmsztár legyél akcentus maradékkal, nagyon kevés esélye van. (Penelope Cruz, Christophe Waltz, Marion Cotillard)

Biztos, hogy így a sorozatok felé venném az irányt. Itt nem kell megmagyarázni, miért beszélsz furán. Ha eredetiben nézed - és már úgy kéne, hogy a hangsúlyozást is tudd - pl. a 2 Broke Girls-t, a szereplők fele akcentussal beszél. Olyan sorozatokban nem számít, ami vagy akció - The Blacklist, Person of Interest, NCIS - mert lehetsz nemzetközi rosszfiú/lány - vagy fantázia (Lost Girl, Once Upon a Time, valamelyik Marvel vagy DC sorozat) - ahol nem számít, hogy szólalsz meg, mert a szereped számít, a lény, akit eljátszol; egy 2000 éves vámpírnak akármilyen akcentusa lehet.

2016. ápr. 22. 21:25
 25/47 A kérdező kommentje:
21:15, hát ezt mondom én is. Ő mivel győzte meg a bevándorlásiakat, hogy hasznos lesz Amerikában? Egy elütött vakondnak jobbak a színészi képességei, mint neki. :)
2016. ápr. 22. 21:28
 26/47 anonim ***** válasza:
20%

Ne add fel kérdező!!!

Tanulj!!! Sokat, és sokaktól! Próbálj ki mindent, ami a szemed elé kerül a pályával kapcsolatban!!

Ha, hiszel magadban, sikerül!!!

:) De, csak 5 év múlva.. de, addig teljes gőz!! Keress minden lehetőséget, ahol szerepelhetsz/tanulhaszt, a nyelvet is!! Tanulj-tapasztalj!

Ha, eljött tényleg az időd, félelmekkel is, de bizakodva indulj el!

:)

Tettek/munka nélkül nincs eredmény!

Küzdj/dolgozz/tapasztalj!

:)

Sok sikert! ..... :)

2016. ápr. 22. 21:30
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom úgy, hogy ő nem nulláról ment oda mint ahogy te akarod? Azért 13 évesen rá kéne már jönni, hogy ne csak addig gondolkodj, amíg rá nem találsz valamire, ami szerinted a te igazadat támasztja alá, vidd tovább a fonalat, hátha lesz valami ami mégsem téged igazol.
2016. ápr. 22. 21:32
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

#26,megjött a bíztató 12 éves sorstárs.

Két lehetőséged van! Felkeresnek az USA-bol hogy menj ki színésznek,és akkor mehetsz.(Ilyen még nem volt,hogy magyar embert csak úgy random odahívjanak,de te csak bízzál benne..)

Másik,hogy kérsz zöldkártyát a két szép szemedért és aztán ott elmész próbafelvételekre. Ez neked bizony sok sok milliódba fog kerülni,mert a kint tartózkodásod,utazásod,szállásod,repjegyed,kaját,ruhád,mindened állnod kell.

Konkrétan 0 esélyed van.

Hamarabb HÍVNAK ki az USA-ba ha elvégzel egy orvosi egyetemet. Azzal 100% hogy kimehetsz.

2016. ápr. 22. 21:37
 29/47 A kérdező kommentje:
21:33, hát az Álom.net szerintem eléggé 0 volt, de egyébként én sem tapasztalatok nélkül akarok kimenni, úgy, hogy "tessék, itt vagyok, szeressetek". Annyira azért nem vagyok én sem elvarázsolva, hogy ne tudjam, hogy egy erősebb életrajz nélkül szóba se állnak az emberrel. Még van egy pár évem, keresek addig lehetőségeket. :)
2016. ápr. 22. 21:39
 30/47 anonim ***** válasza:
96%

Ez a Labancz Lilla, életemben nem hallottam róla, de megnéztem, hát, tipikusan kelet-európai feje van.

Úgy néz ki, mint akit Mariska Hargitay ment meg egy SVU részben az emberkereskedőktől.

2016. ápr. 22. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!