Zsofikaaa88 kérdése:
Mit tehetnék? Gyűlöl a tesóm!
Figyelt kérdés
A tesóm az elmúlt pár évben teljesen megőrült. Tizennyolc éves, és gyűlöli a páromat, ezzel együtt engem is, mivel a párommal vagyok. Folyamatos harcok, piszkálódások mérgezik a mindennapjainkat, de nem lehet vele beszélni, a szülők sem tudnak. Ő a fiatalabb, én 3 évvel vagyok nála idősebb, ő fiú, én lány vagyok. A párommal már 2 éve együtt vagyunk, és nagyon fáj amit az öcsém művel. Mi ilyenkor a teendő? Volt már bárki hasonló helyzetben? Hozzátenném, hogy a gyűlöletre nem mond és nem is tudunk okot. Csak, mert.. Utálja és késsz. Ezzel megkeserítve a családi életet, és nyilván a páromnak sem egyszerű egy ilyen közegbe jönni, ha hozzám jön. Tudom, hogy egy kapcsolatban nem ez számít, de kezd már kizárhatatlan és elviselhetetlen lenni, és nyilván a kapcsolatra is hatással van ez a hangulat.. Mit tegyek?2016. ápr. 11. 10:06
2/13 anonim válasza:
bzd szet a fejet :D tudja hol a hatar ne engedj neki... ;)
3/13 acelsziv válasza:
Anyádéknak kellene itt lépni és helyrerakni öcsikét. Lehet, hogy féltékeny. Vagy ő is rád feni a farkát. Sajnos ez nem vicc. Vannak ilyen beteg elmék.
4/13 A kérdező kommentje:
nem hinném, utolsó, amit írsz, a "szétbaszni a fejét" semmilyen értelemben nem lehet, mert 2x akkora mint én, és szülőkre se hallgat.. elég konok, és magának való amúgy..
2016. ápr. 11. 10:32
5/13 A kérdező kommentje:
és nem tini már, 19 lesz idén..
2016. ápr. 11. 10:32
6/13 anonim válasza:
A tini szo jelentese...na mindegy. Nem eri valami stressz? Erettsegi, egyetem, parkapcsolat, szuleitekkel feszultseg, esetleg egy rossz barati tarsasg?
7/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek kb barátai, a sulinak és a melónak él, nagyon magába van fordulva. Kb az egyetlen ami élteti az ez az állandó szivatás...
2016. ápr. 11. 11:40
8/13 acelsziv válasza:
Ha szemétkedik oszt ki keményed. Azért ugat bele az életetekbe, mert sajátja nincs.
9/13 anonim válasza:
"szülőkre se hallgat" Ebből látszik is mi a baj. El van kényeztetve,nem volt kicsinek rendesen megnevelve. Most már késő. Apukátok ilyenkor hol van ? Amikor visszabeszél és fütyül a családja szavára.
10/13 A kérdező kommentje:
sajnos apu sose lakott vvelünk, tehát lehet ez az alap, ami hiányzik neki. édesanyám viszont kitűnően nevelt minket, négyen vagyunk, nem kényeztetett, ezt tudom biztosan, őt sem. ezért is állunk értetlenül a helyzet előtt...
2016. ápr. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!