Mit csináljak most? A rövid verzió: tesom majdnem megölt
A rövid verzió az hogy a tesom majdnem megölt.
Az történt hogy elkezdte húzni a hajam természetesen vissza vágtam neki aztán eltalált azon a részen ahol megis halhat egy ember szerencsére jól vagyok de szerintetek most mit tegyek a tesommal?
Vagy magammal mit tegyek? Kérlek válaszoljatok minél hamarabb a válaszokat előre is köszönöm!
rövid válasz: túldramatizálod.
hosszabb válasz: ha meghúzza a hajadat, akkor nem kéne visszaütnöd, hanem leállítani, esetleg szólni a szülőknek. te sem cselekedtél jól,hogy vissza vágtál. de nyilván ő is hülyeséget csinált.
Halantekon vagot?! Vagy hova?
Gondolom 10-14 ev koruliek vagytok szolj a szulonek, hogy durvul a teso es vagja nyakon mast nagyon nem tudsz!
Engem is majdnem megölt apám úgy nyolc éves koromban, gondolkodom, mit is csináltam... Ja igen. Két hétig feküdtem kórházban belső vérzéssel és agyrázkódással.
Szerintem ne öld meg. Csak egy ötlet.
Gyerek korunkban mi is azt hittük, hogy ha valakit halántékon ütnek, akkor meghal.
Gondoltam szólok, hogy ez nem igaz, semmi létfontosságú szerv nincs a halánték táján.
Hol ütött meg? Elvileg a kettes csigolya környékén van egy pont, de az nem egy nyakrapacsitól okoz azonnali halált.
Hiszti
Nyilván véletlen volt a veszekedés hevében.
Ne csinálj semmit. Máskor viselkedjetek normálisabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!