Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan? (Kérdés túl rövid,...

Hogyan? (Kérdés túl rövid, magyarázat hosszabb, de nem sokkal)

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám megtalálni a testvèremet. Règen mèg az iwiw idejèben apukám mondta, hogy van egy fél tesóm aki fiú, de nem tudom róla semmit sem. Apukám nem mondaná el, azt mondaná hülye vagyok. Előző házzasággából van, ès szeretnèm felkutatni. Nem zaklatni, csak tudni. Help

2015. júl. 10. 18:06
 1/1 anonim válasza:
Elsősorban szerintem a szüleidnél kéne segítséget kérned. Apuddal ülj le beszélni, hogy ez neked nagyon sokat jelentene, meg amúgy is, nem tagadhatja meg tőled a féltestvéred. Ha az nem megy, és van rá lehetőséged, akkor más családtagoknál is érdeklődhetsz. Jobb hirtelen nem jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.
2015. júl. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!