Mit tehetnék ebben a helyzetben? Kérdés rövid, magyarázat hosszú)
Még azt is mondta, mikor mondtam neki még egy hete, hogy mama, ha nem szeretnéd, hogy ő jöjjön ide, és azt sem, hogy én menjek, hol találkozzunk? Ő erre azt válaszolta, hogy az utcán.
Amúgy apuval, tesómmal lakom, édesanyám meghalt, mikor nyolc éves voltam. Én olyan típus vagyok, aki kicsit lelkizősebb, de soha nem látják rajtam, ha valami bajom van. Nekem szükségem lenne arra, hogy többet beszélgessünk itthon, hiába nőttem fel úgymond...
Szia! Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdésemre. Már próbáltam vele erről beszélni, mindig azt válaszolta, már volt itt f barátom, de, hogy eddig valahogy mindig megszakadt a kapcsolat és szerinte itt is az lesz, mert messze lakunk egymástól(már volt előtte 2 fiú, aki szintén messze lakott, de nem a távolság volt akkor sem a fő ok.)
Nem is szeretné megismerni. De én ahogy észrevettem, nem(csak) az a baja, hogy utazom, hanem, hogy nincs munkám. Nekem is borzasztó rossz ez a helyzet, de attól nem kellene, hogy ilyen ellenséges legyen velem.
Köszönöm szépen, hogy írtál.
Hány éves vagy?
Egyébként valószínűleg azért válaszolnak a kérdésedre kevesen, mert "agyonbeszéled". Magyarán kevésebb szóval, lényegre törőbben is elmondhattad volna a problémádat.
Nem fognak tisztelni, ha otthon ülve várod ezt. Tegyél valamit azért, hogy elfoglald magad értelmesen.
És ez feljogosítja őt arra, hogy trágárul beszéljen velem?
Rendben, oda fogok rá figyelni, köszönöm.
Attól, hogy most nem dolgozom, ugyanúgy megcsinálom a dolgaimat itthon, bevásárolok, takarítok, stb.
Köszönöm első. Sajnos ő már nem fog változni sajnos.
Testvéremmel nem ilyen.De van ha jó kedve van, akkor nem ilyen. Köszönöm, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!