14 évesen apasági vizsgálat? ( a kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú)
Csak csináltassa, legalább utána megszégyenül, és nem is kevés pénzbe kerül. Na az én apám is szó szerint ugyanez volt. Készülj fel, ha megszületik ott a gyerek, akkor a közös gyereketek semmi se lesz, engem is kitagadott, mert neki csak egy gyereke van(!!!), aztán úgy intézte, nehogy örökölhessek utána.
Szóval ülj le a fiaddal, és mondd el ezeket neki, hogy ne érje még nagyobb hasbarúgás.
Valószínűleg arra számít, hogy megaláztatásnak fogod érezni, és nem fogsz belemenni, így megszabadul végleg a gyerektartástól.
Nem mondom, van esze.
Fogadni mernék, ha azt mondanád neki, hogy most már te ragaszkodsz a vizsgálathoz, de neki kell kifizetnie, visszavonulót fog fújni.
A fiaddal pedig beszéld meg, hogy értse, mi miért történik.
Itt most a pénzről szól minden.
Egyetértek Ljudennel.
fizettesd ki vele mindenképpen, a fiaddal meg beszélj, ne uszítsd ellene, de mondd meg, hogy most kvázi nem tudja hogy mit csinál, tehát nem ellene irányul.
Itt nincs jó megoldás, csak kisebb rossz van. Talán ha gyorsan rendezitek le, hamarabb túljut a gyerek rajta...
Együttérzek veletek.
Kedves Kérdező!
Rettentően sajnálom, hogy ilyen dolgokon kell keresztül menned, és hogy csalódtál a volt élettársadban.
Mindig megdöbbenek, milyen emberek élnek velünk ezen a bolygón. Szomorú. Sajnos én is ismerek hasonlót, de azért ennyire nem durvult el a helyzet. Jó tanáccsal nem tudok szolgálni, csak jókívánsággal. Remélem rendeződnek a dolgok és a gyerek is túlteszi magát rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!