Ez mitől lehet (lent a magyarázat)?
ha az én osztálytársam lennél én biztos barátkoznék veled, mert én is ezeket szeretem amiket felsoroltál:)
De am nem tehetsz mást próbálj közeledni a többiekhez, szünetekbe menj oda hozzájuk beszélgetni, nem fontos most pont ezekről h milyen zenét hallgatsz stb más dolgokról is lehet. meg am is ma már ott a fészbuk, ott nyugodtan ráírhatnál azokra akik nekd szimpik az osztályból és kezdj velük beszélgetni. jobbat nem tok írni :/sok sikert ;) ja és ne légy nyuszi, légy bátor:D
16/l
hát ne azzal kezdj egy beszélgetést, hogy (Britney Spears, Katy Perry, Selena Gomez, Miley Cyrus stb.) hallgatsz
kicsit légy bátrabb és kezdeményezz, pl tesi óra előtt az öltözőben aki mellett ülsz beszélgess vele, vagy reggel menj egy kicsit korábban és aki odaér elsőnek azzal beszélgess, kérdezd meg, hogy van, tanult-e a dolgozatra
csak belekezdeni nehéz, de utána sínen leszel
lányokhoz is nyugodtan oda mehetsz Sziasztok lányok, hogy vagytok? vagy megdicséred őket, de jól áll neked ez a farmer
Popból egy lépés a poprock - ezt nem próbáltad? Majdnem ugyanaz. Onnantól meg lassan, de el lehet menni rock irányába. Az meg önbizalmat ad. Bon Jovi: It's My Life című számát esetleg megpróbálhatod, önbizalmat sugárzik. Aztán legfeljebb rocker leszel, vagy metál irányba "szocializálódsz", de a rockerek jó arcok, az legyen a legnagyobb problémája a világnak, hogy még egy ember beáll közéjük. :)
Nem azt mondom, hogy helyből nemzeti rock (nem is ajánlanám, de ha valakinek az tetszik, hallgassa nyugodtan), vagy deathcore, de nagyon sokféle poprock zenekar és szám van, a rádiók is játsszák. Amire egy népzsreű rádióban azt mondják, rock, az majdnem mindig poprock, ebből először a lazább irányvonal biztos jó kezdés. A rock univerzális, senki sem tartja cikinek, ezzel már oda lehet menni bárkihez, és ha zenére terelődik a szó, mondhatod, hogy rockot hallgatsz.
Próbáld ki.
Ha más nem megy, csinálj belőle viccet, és röhögj magadon, hogy "na, engem is jól összeraktak, hitted volna, hogy Miley a példaképem?" meg ilyenek. Ez is oldja a feszültséget, és meglátod, az osztálytársak "segíteni fognak kikúrálni ebből a szörnyű betegségből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!