Ez mitől lehet (lent a magyarázat)?
hát am ne már -.-" olyan hülye tanácsokat adtok neki :O ne h már azér váltson stílust zeneileg h ne cikizzék ki miatta. Ő ezeket a zenéket szereti, ne változzon. különben is mai világban nem ciki pop zenét hallgatni egyáltalán, hiába fiú vagy!!
első voltam am.....
Ne aggódj, ezek tényleg folyton változó dolgok... Nálunk is gimi első végére alakultak ki a klikkek. Az első évben velem sem foglalkozott senki, nem nagyon voltak barátaim az osztályomból, aztán összejöttem egy felsőbbéves fiúval, akkor hirtelen nagyon menő lett velem barátkozni... De van két barátnőm onnan, akikre a mai napig számíthatok, de velük is csak másodikban kezdtünk barátkozni, szóval nyugi! Légy kicsit nyitottabb, és ne gondold azt, hogy nem vagy szimpatikus! Gondolom vagytok vagy harmincan, valakinek biztos szimpi vagy :) Kitartás!
23N
Én már kicsit idősebb vagyok(35/N). Én is átmentem ezeken a dolgokon sajnos. Csak annyit tudok mondani, hogy igyekezz ne arra koncentrálni, hogy illeszkedhetnél be minél jobban az osztályba - mert van az úgy,hogy egyszerűen nem megy. Összpontosíts arra, hogy úgy általában jól érezd magad a bőrödben. Ha a suliba nem megy,igyekezz barátokat szerezni máshol. Járj el valami szakkörre, legyen hobbid, csajozz, járj moziba. Az ismerkedést kezdheted az interneten is...
Vannak visszahúzódó emberek, lehet,hogy te is ilyen vagy. Nincs mit tenni, el kell fogadnod magad. Mert ha elkezded megjátszani magad, azt hamar kiérzik a többiek,és még rosszabblesz, mint volt. Ha viszont azt látják, hogy van itt egy srác, akin látszik hogy elégedett és jókedvű,ők fognak akarni barátkozni veled. Fel a fejjel!
Az, ha popot hallgatsz, vagy tinisorozatokat nézel, nem ciki, csupán az, amit te szeretsz! Próbálj hozzád hasonlót keresni! Nem mondhatják meg, mit hallgass/nézz/olvass, mert te ezt szereted! Én például nem szeretem az ilyen új rock zenéket, régi zenéket hallgatok, régi együttesektől, mint Skorpió, Piramis, Republic, stb. És az én osztálytársaim között is van olyan, aki nem bír engem, de egy csomóan bírnak, pedig én se vagyok egy ismerkedős típus! Meglátod, jól be tudsz majd illeszkedni, csak hagyj magadnak időt, hogy megismerj másokat, és a hasonlókkal barátkozz! Amikor én megmutattam a szeretett zenéim o.társaimnak, a nagy részük ott verte a mellét, hogyan hallgathatok ilyen szarokat, meg milyen béna vagyok, de a hasonlók, ha eddig nem is szerették, megszerették, és összehaverkodtunk. Érted? Csak beszélgess mindenkivel egy kicsit a szünetekben, kérdezd meg hogy van, kérdezgesd a kedvenc zenéit meg filmjeit, könyveit, és nyugi, fogsz hasonlót találni! Remélem, segítettem!
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!