Melyiket válasszam? (kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú)
En oda mennek, ahova szeretnek. En is sajnos egyszer barat miatt olyan helyre mentem, amitol sokkal jobb is lehetett volna, nagyon megbantam, foleg, hogy a baratsag az egyutt elestol teljesen szetesett 2-3 honapon belul. Nem is tartjuk azota a kapcsolatot. Engem hivtak szakkollegiumba (nagyon kompetetiv), de inkabb a lanyt valasztottam. Mai eszemmel semmikepp nem tennem!
A sulira koncentralj, majd lesznek az uj suliban is barataid. Nem vagytok osszenove. Ettol a baratnoddel meg tudtok talalkozni iskolan kivul. Ha kijarjatok az iskolat, ugyis mas helyre kerultok.
egyértelműen oda,ahova szeretnél.Hidd el nekem,az lesz a jó döntés,mert én is belekerültem ebbe a helyzetben és rosszul döntöttem,amikor az ismerősökbe kapaszkodtam,nagyon rosszul.Az iskola a jövődet fogja biztosítani,olyat nem lehet hosszú távon(vagy egyáltalán)csinálni,amit utálsz,addig változtass,amíg lehet,mert később azt fogod mondani mint én,hogy bátrabbnak kellett volna lenni.A barátnőd emg úgyis a barátnőd marad ha elmész más suliba.
remélem segíthettem
21N
Menj oda ahol azt tanulhatod, amit szeretsz. Ha igazi barátnő, akkor a barátnőd is marad. Ne áldozd fel érte az "életed", ha így folytatod ez könnyen megronthatja a barátságotokat. Ha csak valamikor is egy kicsit veszekedtek majd akaratlanul is a fejéhez fogod vágni, hogy "bezzeg én miattad nem mentem azt tanulni amit szerettem volna, amire vágytam." Ezt még a szerelmedért sem szabad megtenni. Tanuld azt amit szeretsz, hisz életed további részében ezzel fogsz foglalkozni, pénzt keresni.
Örök életedben olyat akarsz majd csinálni amit utálsz? Nem bántásból (!), de ha felajánlanak majd neked egy jó munkát, akkor nem fogod elvállalni, mert a barátnődet nem alkalmazzák? Ne csinálj ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!