Iskolaundor? (rövid kérdés, hosszú magyarázat)
Tavaly nagyon stresszeltem az iskolában, mert egy tantárgyból sehogy se tudtam teljesíteni a kettes szintet és a többiből is(amiből 4es 5-ös voltam előtte) lecsúsztam 3asra és 2esre. És ha ez nem lett volna elég az iskolatársaimmal se jöttem ki jól, sőt kifejezetten utáltam bemenni. Ennek az lett az eredménye, hogy a sok stressztől rendszeres fejfájásom volt és hányingerem és éjszaka aludni se tudtam. Azóta én iskolát váltottam, ahol abból a tantárgyból, amiből a kettest se tudtam teljesíteni, most 4es vagyok és az osztálytársakkal is nagyon jól kijövök. Viszont észre vettem, hogy amikor iskolába megyek a fejem elkezd nagyon fájni és hányingerem is lesz. És eléggé "bepunnyadok" ugyanúgy, ahogy tavaly. És ez addig nem múlik el, amíg haza nem jövök. Hétvégén és amikor nincs iskola akkor meg semmi ilyesmi bajom nincs. Ez lehet "iskolaundor"? Vagy valami más? Mással is van ilyen?
16/L
OK. Így jobban hangzott volna a válasz.
"Korábban már elkezdtem citromfüvet inni, és azóta jobban alszom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!