Most mit tegyek? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nos..lehet hozzá szokott a szervezeted.
Vagy felkeresel egy újabb pszichiátert és íratsz fel vele új gyógyszert, vagy megpróbálhatsz egy terapeutát, aki segít a szorongás oldásban és hosszú távon segít.
Talán nem megfelelően kezelsz stresszállapotokat, amiben egy JÓ szakember tud segíteni. Milyen típusú a szorongásod? És mennyire erős? Mert hát ugye szorongani mindenki szokott és bár nem jó érzés, de a negatív érzelmeknek is van szerepe..
" de én többet nem fogom a szervezetem mérgezni, ha (csak) az agyamban kell rendet raknom."
Kedves kérdező!
Azt hiszem, hogy erre neked is nagy szükséged lenne. Te talán érted a saját zagyvaságodat a leveledben?
A szorongásom olyan erős,hogy újabb pániktüneteket is produkál(ok). A kineziológia az utolsó esély,csak hát nincs rá pénz...
drága 3. válaszoló...Ki vagy te?Látszik az empátia,egy szorongó ember általában zagyvaságokat beszél...
Második válaszoló vagyok. A kineziológia nem éri meg a pénzét (voltam kineziológusnál). Nekem egy egyszerű sotéról éppen kikerült pszichológus segített. Segitett? Ezt így nem lehet nevezni, mert az ember magán segít, a pszichológus csak irányt ad. Mint utaltam rá, minden a fejben dől el.
Mióta "tiszta" vagyok, azóta a pánikrohamok nagyon lecsökkentek, pedig rendszeresen szorított a mellkasom is. Hidd el, én tapasztalatból beszélek. A betegségedet te tudod kezelni, csak iránymutató ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!