Mit tehetnék ebben a helyzetben? Kérdés rövid, magyarázat hosszú)
Ha az én mamám ilyen lenne, egyszerűen figyelmen kívül hagynám. Káráljon amit akar az öreglány. Én is jelenleg munkát keresek, és baromira nincs semmi meló a környéken, messzebb meg nem mennék még egyéb okok miatt. Ne félj én is megkaptam, hogy élősködöm meg stb a szüleimtől, csak leültem velük beszélgetni, hogy nézzék már meg milyen munkák vannak, esetleg képzések, aztán úgy ítélkezzenek. Azóta elfogadják, hogy ez a szitu, persze folyamat keresek melót, de valamiért nem kellek sehova, pedig nem vagyok sem tanulatlan, sem buta.
Sajnos a mamádnak mondhatsz akármit, az öregasszonyok nagyon makacsak tudnak lenni, viszont a tesóddal és apuddal rendezned kéne a viszonyodat. Tesódnak is addig nagy a szája, míg nem kerül ő is ki a nagyvilágba melót keresni.
Erre őszintén azért nem kaptál eddig választ, mert a kérdésed unalmas, és semmiről nem szól.
Menj el dolgozni, vagy egy OKJ-s képzésre, vagy akármi. Alkalmi munkát simán találsz.
Esetleg otthon végezz érdemi munkát, fesd le a kerítést, főzz kaját, lásd el a nagymamát, akármi.
Nekünk full mindegy, hogy mikor vettél ruhát, mire költesz, én sem írom le, hogy tegnapelőtt vettem egy parfümöt, 2 hete 2 gatyát, mert tök felesleges info.
A kérdésed így is írhattad volna:
A nagymamám utál, mert nem dolgozom, ezért állandó konfliktus van köztünk. Mit tegyek? Ehelyett írtál 400 sort, kiírtál egy új kérdést, hogy milyen dolog, hogy senki nem válaszol a semmitmondó kérdésedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!