Mit csináljak most? A rövid verzió: tesom majdnem megölt
A rövid verzió az hogy a tesom majdnem megölt.
Az történt hogy elkezdte húzni a hajam természetesen vissza vágtam neki aztán eltalált azon a részen ahol megis halhat egy ember szerencsére jól vagyok de szerintetek most mit tegyek a tesommal?
Vagy magammal mit tegyek? Kérlek válaszoljatok minél hamarabb a válaszokat előre is köszönöm!
sztem nyugodj meg, holnapra elfelejtitek.
mikor gyerek voltam en is majdnem meghaltam...
a batyám lenyomott a víz alá a strandon..hiaba kapalóztam, engedjen fel stb.nyomott vissza..azóta elmúlt 20 év, de még mindig félek a víztől..
"aztán eltalált azon a részen"
Ezt valami filmből szeded?
Valami nindzsa a tesód, hogy egy célzott ütéssel majdnem meg tud ölni?
Egy ilyen feltételezhetően kicsi kölyök maximum akkor tudna megölni, ha a torkodra ugrana... páros lábbal... egy asztalról.
"tesom majdnem megölt"
XDDD na jó, hagyjuk. Ez az első kérdés, amit ma elolvastam, de szerintem elég is volt mára a gyakoriból.
Belehaltál??? nem??? akkor????
Egy ütésbe , véletlen ütésbe nem halt meg még senki, ne légy tápos ennyi.
Hány évesek vagytok tíz? Tizenkettő?
Ez az "eltalált azon a részen ahol megis halhat egy ember" kb. olyan, mintha azért akarnád gyilkossági kísérlettel vádolni, mert a nyakadra tette a kezét. Majdnem megfojtott, úristen.
Engedd el, és máskor nem verekedjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!