Miért van ez? (Nem rövid a kérdés, a magyarázat pedig nem hosszú. )
Valaki magyarázza el nekem, hogy néz ki, amikor valaki kiakad, de nem szól semmi, ezért vadidegeneket kell kérdezgetni arról, miért akadt ki? Talán velük kellene beszélned.
Ettől függetlenül nekem nem tetszik az ilyen 'anyuci pici fiai'-féle megjegyzés: külső szemmel Te talán mi vagy?
Első 2-nek köszönöm a választ. Egyébként nem ilyen középkori emberek, hogy ők akarnak nekem választani, ezzel csak tudatni akarták, hogy randiznom kellene.
3. Nem igazán értem, mi bajod. Nyilván próbáltam beszélni velük, nem vagyok az a típus, aki azt is itt kérdezi meg, hogy hány óra, de gondolom leesett, hogy nem egyszerű eset a családom. Így normális választ sem tudtam kiszedni belőlük. De bármennyire nem átlagos ez a viselkedés, gondoltam, lehet, hogy lesz itt valaki, aki esett át hasonlón, és tud segíteni.
Azt pedig köszönöm, hogy "anyuci pici fiának" neveztél, még ha a lánya is vagyok. Azonkívül is egy önálló, talpraesett nő, amit a munkám és a jelenlegi helyzetem megkövetel. De ismerem a fiúk nagy részét, és nem ránézésre nyámnyilák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!